micyk Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dostałęm bana w combat arms włączyłem gsys loader i nawet nie włączyłem hacka i już dostałem bana jak go usunąć zmiana adresu IP ale nie chce ściągać żadnych programów więc jak to zrobić Odnośnik do komentarza
Nitaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ale dostałeś banna na MAC - dostajesz banna na każde nowe konto ? - czy łudzisz się że dostaniesz unbanna na stare konto ? Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Musisz ściągnąć program ponieważ jest najskuteczniejszy ..Smac 2.0 Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 i już dostałem bana jak go usunąć zmiana adresu IP ale nie chce ściągać żadnych programów więc jak to zrobić zmienić dostawcę internetowego, oraz na wszelki wypadek kartę sieciową. Odnośnik do komentarza
micyk Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dostaje bana na każde nowe konto robię nowe i do gry nie mogę wejść do gry i piszemi administrator ban Odnośnik do komentarza
Amerykaniczyk23 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zmieni ip zrób nowe konto i się zalogój na to konto i sie wyloguj z konta zmieni na normalne ip i zaloguje się na normalnym IP Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zmien mac. Nexon nie daje bana na ip. Zmien mac. Nexon nie daje bana na ip. Odnośnik do komentarza
micyk Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 na każde nowe konto dostaje bana ja się nie loguje do strony tylko jak jestem zarejestrowany to od razu idę na gre i pisze mi że mam bana i nie wiem jak zmienić IP komputera Odnośnik do komentarza
Nitaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie masz zmieniać IP tylko adres MAC karty sieciowej przy pomocy programu smac 2.0 rozumiesz ?! Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tu masz jak zmienić smac 2,0 http://www.mpcforum.pl/topic/418704-smac-20-obsluga/ Odnośnik do komentarza
natan1234 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 kurna po chu* dajce mu smac i instrukcje wystarczy hot spot shield nawet dziecko umie uruchomic Odnośnik do komentarza
anzek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nitaki chyba to jest blad poniewaz adres mac jest nie zmienny i przypisany do karty sieciowej nieznam sie ale ten smac nie zmienia maca tylko daje mu tak zwana maske czyli komp ma ten sam adres mac to jest cos na podstawie no-ip i tym podobnych tylko stosowane na macu moja wypowiedz nic niemiala do bana ale do maca Odnośnik do komentarza
micyk Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 a jak zmienię te mac to mogę zrobić sobie nowe konto i nie dostane bana ? Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Tak zrobisz sobie nowe konto,ale jak będziesz hackował to i tak dostaniesz bana:) Odnośnik do komentarza
Ed Dog Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A tak w ogulę to po co mu programy ?"??!!! wystarczy wejść w Panel sterowania\Sieć i Internet\Połączenia sieciowe prawym na połączenie lokalne/konfiguruj/zaawansowane i wpisujesz np.: 662621435 jeżeli masz W7/Viste w Xp jest podobnie tylko Połączenia Internetowe ///a tak "wo gulę", to jutro poniedziałek Zavetti sorki za błąd ;//// Odnośnik do komentarza
micyk Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 nie zmienię numeru karty MAC ponieważ już raz zmieniałem i drugi raz nie mogę Odnośnik do komentarza
wojgi6 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 nie zmienię numeru karty MAC ponieważ już raz zmieniałem i drugi raz nie mogę jak chcesz to ci dam pasy do CA.pisz na pw. Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Zajebisty odkop. cls Odnośnik do komentarza
hula112 Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ja mam pytanko dostalem banna jak robie nowe konto dupa nic chyba dostalem na id i jest sprawa czzy jak kupie konto na allegro to tez dostane banna czy normalnie bede mogl grac? Odnośnik do komentarza
Lord Makin Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 http://www.mpcforum....sz-w-dziale-ca/ Czytaj ostatni pod tytuł. A wgl. nexon teraz banuje sposobem "powiązania kont" , jeżeli nie zmienisz maca czy IP znajdzie Cb , powiąrze z starym kontem gdzie bana dostałeś i zbanuje. @Down Max zobacz na date.. Wiem. Zajebisty odkop. Odnośnik do komentarza
Wrrr Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ja mam pytanko dostalem banna jak robie nowe konto dupa nic chyba dostalem na id i jest sprawa czzy jak kupie konto na allegro to tez dostane banna czy normalnie bede mogl grac? Jeżeli dostałeś banna na 1 konto i teraz nie dostajesz nic to możliwe że juz nie dostaniesz bana, więc możesz kupować to konto z allegro... ps.. odkopałeś jakiś stary temat nie mogłeś zrobić swojego ? Max zobacz na date.. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.