Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak usunąć bana z Combat Arms

micyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dostałęm bana w combat arms włączyłem gsys loader i nawet nie włączyłem hacka i już dostałem bana jak go usunąć zmiana adresu IP ale nie chce ściągać żadnych programów więc jak to zrobić

Opublikowano

ale dostałeś banna na MAC - dostajesz banna na każde nowe konto ? - czy łudzisz się że dostaniesz unbanna na stare konto ?

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano
i już dostałem bana jak go usunąć zmiana adresu IP ale nie chce ściągać żadnych programów więc jak to zrobić

zmienić dostawcę internetowego, oraz na wszelki wypadek kartę sieciową.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

na każde nowe konto dostaje bana ja się nie loguje do strony tylko jak jestem zarejestrowany to od razu idę na gre i pisze mi że mam bana i nie wiem jak zmienić IP komputera

Opublikowano

Nie masz zmieniać IP tylko adres MAC karty sieciowej przy pomocy programu smac 2.0 rozumiesz ?!

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

nitaki chyba to jest blad poniewaz adres mac jest nie zmienny i przypisany do karty sieciowej nieznam sie ale ten smac nie zmienia maca tylko daje mu tak zwana maske czyli komp ma ten sam adres mac to jest cos na podstawie no-ip i tym podobnych tylko stosowane na macu moja wypowiedz nic niemiala do bana ale do maca

Opublikowano

A tak w ogulę to po co mu programy ?"??!!!

wystarczy wejść w Panel sterowania\Sieć i Internet\Połączenia sieciowe

prawym na połączenie lokalne/konfiguruj/zaawansowane i wpisujesz np.: 662621435

jeżeli masz W7/Viste

w

Xp

jest podobnie tylko Połączenia Internetowe

///a tak "wo gulę", to jutro poniedziałek

Zavetti

sorki za błąd ;////

• 2 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

ja mam pytanko dostalem banna jak robie nowe konto dupa nic chyba dostalem na id i jest sprawa czzy jak kupie konto na allegro to tez dostane banna czy normalnie bede mogl grac?

Opublikowano

ja mam pytanko dostalem banna jak robie nowe konto dupa nic chyba dostalem na id i jest sprawa czzy jak kupie konto na allegro to tez dostane banna czy normalnie bede mogl grac?

Jeżeli dostałeś banna na 1 konto i teraz nie dostajesz nic to możliwe że juz nie dostaniesz bana, więc możesz kupować to konto z allegro...

ps.. odkopałeś jakiś stary temat nie mogłeś zrobić swojego ?

Max zobacz na date..

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...