x Dragon x Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witajcie moze ktos mial ten problem albo gra na minecrafci RPG i zeby tam grac jest potrzebny launcher to jak go porbralem to pisalo ze jeszcze netframowork 4.0 to tez mam wtedy w launcherze wpisuje moje konto ok i wciskam start gry potem pisze Login in a puzniej znika i jest tylko to tlo a 15 sec puzniej zamiast tla jest czarne okienko . Pozdrawiam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tzw. Black screen, usuń plik minecraft.jar i pobierz jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x Dragon x Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ale ze jak , pobac ;p na Premium nie moge tylko na piracie jest ta opcja moze byc ? czy moze masz jakis Download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x Dragon x Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Dodam ze po tym tle jak sie pojawia juz w minecrafcie czany ekran to pojawia sie na 0,5 sec takie bile okienko tam cos pisze ale znika , Up twoja metoda nie dziala Sry , moglem edytowac przepraszam Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez x Dragon x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr124 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 w premium to w okienku logowania dajesz opcje czy cos takiego i kliknij force update nopremium to odrazu masz przy logowaniu update do zaznaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x Dragon x Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Taak mam premium , Pamietajcie ze to w Launcherze Minecrafci PL RPG mi nie dziala , zrobilem ten force update na Premium i tak samo pisze login in wtedy znika login in zostaje tlo ia puzniej czarne okno :/ tam jest automatycznie uruchamiany dokucraft tekxsura ale na normalnym mc premium mi dziala wszystko ! Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez x Dragon x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJazor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/343995-tutminecraft-czarny-ekran-to-juz-nie-problem/ Spróbuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x Dragon x Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeszcze raz przypominam ze Problem jest z Launcherem Minecrafci RPG Po login in pojawai sie czarne okno , UP Ten sposob nie zadzialal :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x Dragon x Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi