dennisek777 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam,gdy rozpakuje plik locale_pl i pozmieniam w nim coś co jak już skończę i chcę spakować plik to mi w wierszu poleceń co wyskakuje jest taki błąd ;/A jak chce spakować plik icon to wszystko się dobrze pakuje i działa,a locale_pl nie chce się spakować Robię wszystko tak jak na tym filmie: Mój odnośnik Odnośnik do komentarza
JuriKoks Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) chyba masz napisane że plik windows.dds nie istnieje pewnie przy rozpakowywaniu locale_pl pada ci ten plik poszukaj tego pliku na necie i przy pakowaniu wrzuć do Source/locale/pl/ui/windows albo spróbuj użyć innego repackera Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez JuriKoks dennisek777 1 http://www.youtube.com/user/JuriMasters Odnośnik do komentarza
dennisek777 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ok wszystko już jest spoko pakuje dobrze piki + leci Mój odnośnik Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi