BanShii Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Mógłby ktoś podesłać link do polskiego tuta jak zainstalować tectonicus map lub przetlumaczyć mi ten z strony : http://www.minecraftforum.net/topic/90080-tectonicus-v202-now-with-views/ Wiem ze jest duzo tutów na temat pluginu dynmap ale go niechce. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez BanShii Dla ciebie jedno kliknięcie , a dla mnie to bardzo dużo Moje TuT'y: [Tut]CommandBook-CraftBukkit [Tut]Serwer No-Hamachi na zmiennym IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Po 1 linki kodujemy. Wrzucasz plik Tectonicus_v2.02.jar, do folderu .minecraft-bin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanShii Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sry ze niezcodowalem.. to wszystko?... Dla ciebie jedno kliknięcie , a dla mnie to bardzo dużo Moje TuT'y: [Tut]CommandBook-CraftBukkit [Tut]Serwer No-Hamachi na zmiennym IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @ up tak i powinno działać. BanShii 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BanShii Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dzięki. Dla ciebie jedno kliknięcie , a dla mnie to bardzo dużo Moje TuT'y: [Tut]CommandBook-CraftBukkit [Tut]Serwer No-Hamachi na zmiennym IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi