p0ma1sters Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Jak latwo zarobic kase Podobno jest tutaj cos takiego jak przewozenie towaru ale na jakim lvl i u kogo moge to wziasc Gdzie kupic tradera gram europejczykiem !!!!!!!!!!!! I co mam zroibic zeby wziasc towar i miec konia Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez p0ma1sters Błędy to moja specjalność wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi GG 10083301 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ipaikillah Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 od 20 lvla mozesz zostac hunterem a on moze przewozic towar Skorpion. 1 I hope life teach you good... I hope... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papasmerf10 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 a nie trader przypadkiem? Zobacz co to postać robi na evencie http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://www.mpcforum.pl/topic/340396-tut-zarabianie-w-silkroad-online-goldfarming/ ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unagis12 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Kup tanio sprzedaj drożej. Ja tak z 200m zrobiłem ponad 7b w ciągu 2miechów chyba. Albo po prostu kup.... 6pln za 100m jest, 2 browarów sobie odmówisz najwyżej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0ma1sters Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No okej wlasnie dzisiaj wbilem 20 lvl i gdzie mam kupic tradera prosze o szybka odpowiedz gram europejczykiem I napiszcie gdzie mam kupic towar i jak to zrobic zeby konika przywolac . Po prostu opiszcie co mam zrobic jestem nowy a ta gra bardzo mi sie podoba Błędy to moja specjalność wiec prosze bądz mily nie zwracaj na to uwagi GG 10083301 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi