darkness evil Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam takie pytanko, widzialem artykuł o goliathu USA, tyle że nic nie jest wyjaśnione. Mógłby ktoś napisać dla mnie tutoriala czy coś w tym stylu? Komputer: CPU: AMD AthlonX2 6000+ 3,00GhZ GPU: NVIDIA GeForce GT9600 512MB RAM: 2GB(2x1GB) Kingston DDR2 800MhZ Dysk: 690GB Win7 Ultimate 32bit Odnośnik do komentarza
Janusz. Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hm... to jest zwykly skrypt (tak mi sie wydaje :P) skrypt mozesz ymm... jak to powiedziec... oo juz wiem. mozesz otworzycz WP i tak jakby wgrac na do Odnośnik do komentarza
_Miszczu_ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wejdź na USA, kup design, gz masz wygląd Golca USA Odnośnik do komentarza
patricok Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 usa goliath to skrypt do aurory , podłączany przez wp , poszukaj na forum spisu wyglądów statków dla aurory i obsługę wp Zajrzyj do mnie! @patricok TU znajdziesz wszystkie moje tutoriale ! Odnośnik do komentarza
Coming Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Na USA kiedyś był eventy i można było wygrać taki statek. by @Miyoshi Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi