Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak w opisie. Dostałem bana za Terms Of Use. (Tak pisało na końcu) Dostałem perm bana. I mam pytanie, czy jest jakiś sposób żeby się odbanować? coś pobrać zmienić IP czy coś?? Mam oprogramowanie Vista. Ps.Daje plusy. Odnośnik do komentarza
ILoveVomitI Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) to zależy czy dostałeś bana na konto czy na adres MAC..jak na konto to nie masz szans..jak na MAC to tak... wiesz co to Term of use" ?? "regulamin" więc za to bana nie dostałeś na bank ;d Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez ILoveVomitI ehh. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) nie odbanujesz się... jeśli chodzi Ci o to żeby grać a masz bana na IP (robisz konto i od razu zostaje zbanowane) to wtedy musisz przejrzeć dział poradniki i tam na 100% jest odpowiedź na Twoje pytanie. @up. ale napisz mu tak żeby zrozumiał. bo teraz napisałeś tak że pomyśli że konto może odbanować... a przed banem na MAC jest jeszcze IP a bana za regulamin mógł dostać. gdy go nie zaakceptował na czas (był taki okres że trzeba było go zaakceptować na stronie ponownie ) Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Lenart Dennisq 1 Odnośnik do komentarza
Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Omg jaki pech.. Dobra a mam jakieś jeszcze pytanie, jak napiszę E-maila do nexona. Z prośbą o unban, to może się to udać? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 niestety ale nie, szansa na odbanowanie konta jest znikoma, ale zawsze warto spróbować, przecież nic już nie stracisz a możesz zyskać Dennisq 1 Odnośnik do komentarza
Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Okej dzięki masz plusa Aha jeszcze jedna mała prośba mógł by mi ktoś to przetłumaczyć, że dostałem bana za Terms Of Use Tytuł: tu wedle uznania Hello, i write this E-mail, because i get a permament ban for hacking. I never hacked and I never will, its true that some people call me hacker and may report me but its just not true, however I paid much attention to the game and spent quite lot of time with it, so please if you can unban my account. Thank you (Twój Login/IGN w grze) Aha to /\ znalazłem w jakimś poradniku. Ale nie było na temat Terms of use. Więc gdyby mógł mi ktoś to napisać, że dostałem bana na temat Terms Of use był bym bardzo wdzięczny. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Dennisq Odnośnik do komentarza
ILoveVomitI Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 no o to mi chodziło, czy dostał bana na konto czy na IP..zapomniałem że najpierw IP ;)ale nie wiem jak mu wytłumaczyć to, czy na konto ;d ehh. Odnośnik do komentarza
Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @up Tera looknełem i we wszystich moich postaciach pisze Terms of use. nawet se nowego zrobilem i tak pisalo ;( jak zmienić Ip czy coś? Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Okej dzięki masz plusa Aha jeszcze jedna mała prośba mógł by mi ktoś to przetłumaczyć, że dostałem bana za Terms Of Use Tytuł: tu wedle uznania Hello, i write this E-mail, because i get a permament ban for hacking. I never hacked and I never will, its true that some people call me hacker and may report me but its just not true, however I paid much attention to the game and spent quite lot of time with it, so please if you can unban my account. Thank you (Twój Login/IGN w grze) Aha to /\ znalazłem w jakimś poradniku. Ale nie było na temat Terms of use. Więc gdyby mógł mi ktoś to napisać, że dostałem bana na temat Terms Of use był bym bardzo wdzięczny. Nie wiem czy na Polski czy na Angielski mam Ci to przetłumaczyć czy raczej przerobić... temat : ban for Terms of use. Hi Nexon i get permanent ban for Terms of use. i dont know what i do. Can you tell me what i do ? i'll never use hacks, bugs or glitches, i never use bad words or something like that so i dont understand why... please answer me, why you ban my account. i realy like Combat Arms, but i dont need to make another account. Thanks XYZ XYZ twój nick oczywiście napisz to ze swojego konta. (na którym dostałeś bana.) @co do zmiany IP to musisz ogarnąć czy masz stałe czy zmienne IP... najlepiej zresetuj modem i wtedy spróbuj zrobić konto, jeśli pokaże się że masz bana to musisz je zmienić, poszukaj programu do zmiany IP i tyle Dennisq 1 Odnośnik do komentarza
Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Sorry za spam nie zauważyłem, że już mi podałeś sprawe z ip. temat do zamknięcia Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Dennisq Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) nie no... kolejny raz Ci nie napiszę że musisz poszukać programu do zmiany IP... więcej tego nie zrobię... @edit. ok to zamykam, jak co to napisz do mnie na PW, temat otworzę, ale nie rób nowego tematu. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Lenart Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi