Skocz do zawartości

Perm Ban

Dennisq

Rekomendowane odpowiedzi

nie odbanujesz się...

jeśli chodzi Ci o to żeby grać a masz bana na IP (robisz konto i od razu zostaje zbanowane) to wtedy musisz przejrzeć dział poradniki i tam na 100% jest odpowiedź na Twoje pytanie.

@up.

ale napisz mu tak żeby zrozumiał. bo teraz napisałeś tak że pomyśli że konto może odbanować...

a przed banem na MAC jest jeszcze IP ;)

a bana za regulamin mógł dostać. gdy go nie zaakceptował na czas (był taki okres że trzeba było go zaakceptować na stronie ponownie )

Edytowane przez Lenart

Okej dzięki masz plusa ;)

Aha jeszcze jedna mała prośba mógł by mi ktoś to przetłumaczyć, że dostałem bana za Terms Of Use

Tytuł: tu wedle uznania

Hello, i write this E-mail, because i get a permament ban for hacking.

I never hacked and I never will,

its true that some people call me hacker and may report me but its just not true, however I paid much attention to the game and spent quite lot of time with it,

so please if you can unban my account.

Thank you (Twój Login/IGN w grze)

Aha to /\ znalazłem w jakimś poradniku. Ale nie było na temat Terms of use.

Więc gdyby mógł mi ktoś to napisać, że dostałem bana na temat Terms Of use był bym bardzo wdzięczny.

Edytowane przez Dennisq

Okej dzięki masz plusa ;)

Aha jeszcze jedna mała prośba mógł by mi ktoś to przetłumaczyć, że dostałem bana za Terms Of Use

Tytuł: tu wedle uznania

Hello, i write this E-mail, because i get a permament ban for hacking.

I never hacked and I never will,

its true that some people call me hacker and may report me but its just not true, however I paid much attention to the game and spent quite lot of time with it,

so please if you can unban my account.

Thank you (Twój Login/IGN w grze)

Aha to /\ znalazłem w jakimś poradniku. Ale nie było na temat Terms of use.

Więc gdyby mógł mi ktoś to napisać, że dostałem bana na temat Terms Of use był bym bardzo wdzięczny.

Nie wiem czy na Polski czy na Angielski mam Ci to przetłumaczyć czy raczej przerobić...

temat : ban for Terms of use.

Hi Nexon i get permanent ban for Terms of use.

i dont know what i do. Can you tell me what i do ?

i'll never use hacks, bugs or glitches, i never use bad words or something like that so i dont understand why...

please answer me, why you ban my account.

i realy like Combat Arms, but i dont need to make another account.

Thanks XYZ

XYZ twój nick

oczywiście napisz to ze swojego konta. (na którym dostałeś bana.)

@co do zmiany IP to musisz ogarnąć czy masz stałe czy zmienne IP... najlepiej zresetuj modem i wtedy spróbuj zrobić konto, jeśli pokaże się że masz bana to musisz je zmienić, poszukaj programu do zmiany IP i tyle

nie no... kolejny raz Ci nie napiszę że musisz poszukać programu do zmiany IP... więcej tego nie zrobię...

@edit.

ok to zamykam, jak co to napisz do mnie na PW, temat otworzę, ale nie rób nowego tematu.

Edytowane przez Lenart
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Perm Ban   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...