trixored Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Piszę ten post, gdyż nie odp. na moje pyt. w temacie: KLIK Mam taki problem, mod mo'creatures na sp działa poprawnie, lecz gdy chcę wejść na serwer to robi się czarny ekran i wisi :>O co chodzi? Dodatkowo zainstalowałem modloader mp P.S. Jeśli nie Jesteś w stanie mi pomóc to prosiłbym o folder .minecraft na którym działa serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngelGrunwik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Musi mieć serwer zainstalowany plugin i skorzystaj z wersji JAR. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AngelGrunwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franci Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 a ty masz może zainstalowane czy nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasumi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jesli nie masz clienta to sie nie polaczysz Deja Vu 1 table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixored Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mo'CREATURES jest zainstalowany bo działa na SP :> To jest mój serer, tylko ja będę na nim grał oraz ktoś na moim komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @ up to w końcu masz clienta czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixored Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak mam, przecież napisałem że na SP działa w głównym poście :> (ale MO'CREATURES sam dodałem do klienta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzydal007 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A masz Modloader na multi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixored Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ok, żeby odp. Ci na to pyt. muszę powrócić do tego Linku. W tym temacie zawarty jest link do ModLoadera MP, niestety dowiedziałem się, że jest on na wersję 1.7.2 I teraz pojawia się zapewne rozwiązanie Nie potrafię (nie wiem jak) zainstalować dodatków potrzebne do działania modów, być możliwe ten mod loader MP też źle dodaję. Mam wypakować pliki, nast. otworzyć ścieżkę: %appdata%>.minecraft>bin>minecraft.jar(winrarem) i wkleic do głównego folderu czy gdzieś dalej wejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi