WodnyGłaz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 elo mam pytanie , mam zamiar dziś kupić kartę doładowująca z Plusa za 5 zł i do kiedy mam czas żeby doładować na konto? Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza
swistek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 z tego co wiem każda karta ma swój okres ważności i jest to chyba napisane gdzieś na karcie WodnyGłaz 1 Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU Odnośnik do komentarza
WodnyGłaz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wiesz może mniej więcej ile ??:P Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza
xXAsparteXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sprawdź na danej karcie. Zależy kiedy została wpuszczona do obiegu. Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To jest chyba coś koło roku I w Plusie minimalne to 10 zł <przynajmniej miesiąc temu tak było> Odnośnik do komentarza
WodnyGłaz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 oj nie , w plus jest też 5 zł , ( tak gość żąda , bo kupuje coś od niego i chce 5 zł w postaci podaniu kodu ) Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi