patrykKMN Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Mam Pytanie dla Ludzi ktorzy używaja BioBota 2.2.0 1. Mam problem z mapą raz mam zajebaną cała boxami tak jak w np. Kbocie 2. Niewiem jak naprawic ten bląd Teraz boc zbiera mi 3k a z Cała Mapa w boxach do 4k/h 3. Nie pisać mi tu że mam kupić KBota bo jest Pro 20zl to se naleje do skutera 4 litry paliwka Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez patrykKMN Odnośnik do komentarza
SzYmeK2wielki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tak samo mialem ale przeszlo =) Odnośnik do komentarza
metin111 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ale chodzi Ci o te boxy letnie? Odnośnik do komentarza
SzYmeK2wielki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 chyba letnie bo normalnych nie pokazuje na mapie (chyba ze do nich podleci) Odnośnik do komentarza
patrykKMN Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 chyba letnie bo normalnych nie pokazuje na mapie (chyba ze do nich podleci) Chodzi mi o To że masz mape np.2-1 I Bot Widzi Cała mape w boxach gdzie są. zaraz dam ss-y Odnośnik do komentarza
Sekhmet Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Jeśli są boxy eventowe bot je widzi na całej mapie, jeśli nie widzi tylko te w pobliżu(zwykłe) 2. Wtedy nie ma tych boxów i zbiera mniej uri. 3. To nie kupuj. patrykKMN 1 Odnośnik do komentarza
patrykKMN Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Jeśli są boxy eventowe bot je widzi na całej mapie, jeśli nie widzi tylko te w pobliżu(zwykłe) 2. Wtedy nie ma tych boxów i zbiera mniej uri. 3. To nie kupuj. dzięx za odp TEMAT DO ZAMKNIECIA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi