Skocz do zawartości

Szukam...

pasikrowka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, szukam minecrafta zeby moc sobie odpalic serwer samemu (taki serwer ze miales to biale okienko w ktorym mogles tp'owac ludzi do siebie lub dawac sobie itemy).

Szukalem, pobralem pare plikow serwerowych ale wszystko jest chyba przeznaczone na dedyka bo nie widzialem tam zadnego launchera.

Zalezy mi na najnowszej wersji i zeby byl plugin /time day /time night itd.

Moze byc tez bez (w takim razie podajcie nazwe pluginy time, to bylo podajze essentials ta?)

Z gory dzieki, posypia sie plusy bo od tygodnia chcialem zagrac w minecraft ale zawsze nie moglem znalezc dobrych plikow ;/

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Wystarczą podstawowe pliki z minecraft.net - bedziesz mogl dawac sobie itemy, teleportowac i bedzie /time. Plik minecraft_server odpalasz, robią Ci się foldery i pliki. Otwierasz server.protopies ustawiasz jak chcesz i wpisujesz swoje ip z hamachi. Zapisujesz i ponownie odpalasz minecraft_server. Powinno wszystko chodzic.

@ chodzi ci o najnowszego tak ?

to chyba ten będzie jeżeli dobrze upłem :

http://www.speedyshare.com/files/29737745/minecraft-1.7.3.jar

a komendy /time night, /time day, będziesz już miał i będziesz ich mógł używać bo jesteś adminem serwera ; )

http://piclair.com/b5r8g

Jakbyście mogli mi upnąć cały swój folder pod 1.7.3 :P

Bo domyslam sie ze tym jednym plikiem nic nie zdzialam, potrzebuje folderow typu bin, resources itp. (tak przynajmniej mam w starym minecrafcie 1.5 i dziala).

Minusy/plusy poszly jak narazie po 1, ale jak ktos mi upnie folder i bedzie wszystko gralo to napewno rzuce 10 minusow lub plusow i jak nie zapomne to i jutro poleca :)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

//refresh

Chodzi mi poprostu o ten folder 1.7.3 ze odpalam przez niego minecrafta i mam do wyboru Single Player Multiplayer Options itd. :s

Jak ktos moze to dajcie linka.

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~