Rafalwielki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witajcie przybysze Dałoby się wprowadzić jakiś plugin/program do minecraft multiplayer, aby można było gadać jak w Counter Strike przez mikrofon po naciśnięciu jakiegoś klawisza? Z góry dzięki za odpowiedź. Wbij na mój kanał http://www.youtube.com/user/MrOrnion?feature=guide może Ci się spodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achmen Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie da się, możecie rozmawiać na ts lub ventrilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuckIT! Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Niestety nie ale najlepiej gadać przez Skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie da sie tak. musisz nagrać frapsem, albo rekorderem dźwięku w systemie jeżeli chodzi o nagrywanie, a jeżeli chodzi o gadanie z kumplami podczas gry to skype, ventrillo itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThePlayForPlay Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie da się, jest taka opcja na ventrillo że po kliknięciu danego klawisz możesz mówić, a tak cię nikt nie słyszy. Polecam do minecraft'a: Vt (ventrillo) Ts3 (Team Speak 3) Oraz Skype. Ja używam Ts3, ale najłatwiejszy do obsługi Skype oczywiście :P @Edit @up mu chodziło o rozmowę a nie o program do nagrywania, ale looz Aktualnie Gram w Minecraft'a... Moje Hobby to grafika, napisy, gry, itd.. W przyszłości mam w planach nakręcić ciekawy let's play z Minecraft. A jeszcze później może co innego? Na razie MPC forum ;] Na mpc forum będę starał się robić poradniki i inne rzeczy... Zbieram plusiki, jeżeli pomogłem lub coś ci się podoba, a minusiki jeżeli nie pomogłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.