Ewcia93♥ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam , Poda mi ktoś, pomoże jak zainstalować samolociki ? Robie all z poradnikami i black screan (usuwam metainf) Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go . ѦƤƆ4ЄѴЄЯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek2343 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jesli chodzi ci o PlanesMod to sprobuj z ModCraftem. Pisze tam tez o wymaganych modach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP ModCraft nie działa. @TOPIC Miałem to samo z Finite Liquids, poproś kogoś na pw o up, ja tak zrobiłem. Niestety na forum nie popiera się piractwa więc gotowego pliku nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek2343 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP Masz racje nie zauwazylem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewcia93♥ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ref Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go . ѦƤƆ4ЄѴЄЯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WickedMaks Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zainstaluj poperzez TooManyMods Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewcia93♥ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Zainstaluj poperzez TooManyMods Pisze Error.cfg coś tam i włączam i nic... a wklejam mod loader black screan. Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Ewcia93♥ Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go . ѦƤƆ4ЄѴЄЯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek222 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 zrób force update, i zacznij instalowac kolejno : mod loader ,audio mod (czy jakos tak) , modloader SP , planes mod , i dalej to co chcesz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewcia93♥ Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 zrób force update, i zacznij instalowac kolejno : mod loader ,audio mod (czy jakos tak) , modloader SP , planes mod , i dalej to co chcesz :> Dalej to samo ..;/ @ref !! Zbieram Plusiki , Jeżeli Jesteś Ogarnięty Daj mi Go . ѦƤƆ4ЄѴЄЯ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presidente Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zrób kopie save i txtpack a potem usuń całkowicie folder .minecraft ,następnie wciśnij guzik foce update(jeżeli masz pirata) zainstaluj wszystkie mody od nowa ale pamiętaj że niektóre mody nie współpracują z innymi więc uważaj mam nadzieje że pomoglem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi