Choory Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam wszystkich potrzebuje ostatniej wersji cabal ridera Latest Version:CabalRider_Eur2.0.11 ponieważ nie mogę pobrać z głównej strony bo coś im się zepsuło.Mam ktoś może konto na forum cabalridera eu nie potrzebne co mógł by oddać ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osama Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Uważaj bo ktoś ci konto odda... Idź do kolegi czy coś i tam ściągnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choory Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ja nie chce konta do bota tylko do forum o tym bocie to jest różnica.Żaden z moich znajomych nie używa tego ponieważ w cabala nie graja jak ktoś może niech mi z uploduje last cabal raidera. Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R3dyXmetin Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 NIE UZYWAJ TEGO GÓ*NA NA GŁÓWNYM KONCIE !!!! ja tak mialem że skusiłem sie na te yebane czity i co noc mi kasy ubywało aż całe konto okradli :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choory Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 NIE UZYWAJ TEGO GÓ*NA NA GŁÓWNYM KONCIE !!!! ja tak mialem że skusiłem sie na te yebane czity i co noc mi kasy ubywało aż całe konto okradli :< Ja gram na tym bocie koło 1,5 roku i nie mam z nim problemów ale teraz coś u nich się porypało i nie można pobrać z oficjalnej strony :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczar22 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Znalazłeś może ? gdyż mam podobny problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CheaterMan Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 @UP Nie odkopuj... jeśli nie wiesz , że nie można być "górnikiem" zapraszam do regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi