Scrappus Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam, mam takie pytanie. Czy istnieje taki czit czy mod czy co kolwiek co zwiększa zasięg budowania. NP: możemy budować na czyms co jest oddalone od nas o 100 kratek. Tak samo z rozwalaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenex Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 W world edicie jest takie narzędzie brush się nazywa Lecz do tego trzeba mieć permissions i adma Na spc też działa (single player commands) Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappus Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A jest moze jakas komenda w singleplayercommends zeby można było na wieksza odleglosc budowac? A world edit jesty takie narzedzie... ale mi chodzi o to ze jak gram na singlu to zebym mial takie cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenex Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 A jest moze jakas komenda w singleplayercommends zeby można było na wieksza odleglosc budowac? A world edit jesty takie narzedzie... ale mi chodzi o to ze jak gram na singlu to zebym mial takie cos no to mowię, singleplayercommands obsługuje world edita http://wiki.sk89q.com/wiki/WorldEdit/Reference pełen spis komend tam gdzie jest wiadro z lawą - działa na bukkicie gdzie jest SP dziala na singlu gdzie są obydwa- wiadomo Komenda (jedna z wielu) to brush (przejrzyj brushes) Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Szukam w tym i nic nie moge znalezc. nie znam sie zbytnio na angielskim ale jak uzylem tlumacza to tam nie ma tego co ja chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenex Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 omg napisałem ci BRUSHES sprawdź tym możesz budować na odległosć tam gdzie masz celownik Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 my sie chyba nie rozumiemy. ja nie chce budowac na odleglosc w mc edit tylko w oknie grze. jezeli tobie chodzi o to co mnie to wpisuje brushers i mi to nic nie daje. ja sie nie znam zbytnio na angielskim. wiec mi to wytłumacz. ja ta komende mam wpisac do singleplay... czy gdzie? bo wpisuje komendy po koleii z dwoma // z liczbami itp i mi to nie dział. wiec napisz mi to jasniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ZNa ktos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Login12345 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie dubluj, i to co napisal xenxex to nie idzie do mc edit tylko do gry ... RMCF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenex Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 my sie chyba nie rozumiemy. ja nie chce budowac na odleglosc w mc edit tylko w oknie grze. jezeli tobie chodzi o to co mnie to wpisuje brushers i mi to nic nie daje. ja sie nie znam zbytnio na angielskim. wiec mi to wytłumacz. ja ta komende mam wpisac do singleplay... czy gdzie? bo wpisuje komendy po koleii z dwoma // z liczbami itp i mi to nie dział. wiec napisz mi to jasniej ZNa ktos? Kurwa to ty mnie nie rozumiesz MC edit mylisz z WORLD EDIT Tłumaczę ci 10x że to co innego i że malujesz tam gdzie masz celownik. Jeśli nadal tego szukasz i nie rozumiesz moich postów - u góry masz ikonkę "Wyloguj" Oddajcie minusy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mi chodzi o to. czy jest jakas komenda jak sobie wejde w okno gry i wpisze jakas komende do single player commander to czy bede mógł przedłużyć zasięg kopania. bo world edit jest programem zewnetrznym!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anteras Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 World edit. wrzucasz do folderu bin w .minecraft. Później te komendy będą działać w single player commands, to nie jest program zewnętrzny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No dobra, Przejrzałem to wszystko ale nie znalazłem komendy która by mi pomogła. Która by mi zwiększyła zasięg budowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snezard Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nie ma takiego czegoś raczej ;p ale można to zrobić ;d jak chcesz to ci moge clienta z ghost cam wysłać ;d pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scrappus Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To ja juz sam nie wiem. Widziałem filmy gdzie mogl sobie koles budować na odległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi