baton4321 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Mam taki problem . Mam 58 LVL Max INT i max PŻ i teraz niewiem w co dodawac pod expa w siłe czy zręcznosć daje ++ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endynem Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 hmm. Siła zwiększy twoje DMG, a zręczność zwiększa szansę na unik... Zależy ile masz defa etc. Jeżeli dosc dużo i mooby praktycznie nic Ci nie robią to idz w siłę, jeżeli jednak masz mniej defa i cie biją to szedłbym w zręczność. Zawsze te 3/4 uniki mogą Cię uratować przed śmiercią i ewentualną stratą doświadczenia. baton4321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keres Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Zrecznosc zdecydowanie. Dodaje uniki, ktore daja bardzo duzo na wiekszym lvl. Sila jedynie doda ci pare nic nie znaczacych pkt do ataku, jak wbijesz ostrze na G/P to i tak duzo, a sila nic ci nie doda, za to uniki bardzo duzo. Zr dodawaj do 64 pkt pozniej mozesz dawac w sile, do 64 poniewaz na wiecej unikow trzeba za duzo pkt i sie nie oplaca. A roznica w expie miedzy dodawaniem w zr a sile ? Prosty przyklad, jesli bedziesz robil dt i zejdziesz z konia, czy np expiac w v2 to blyskawicnie zjedzie ci pol hp, albo cale zalezy od eq, majac duzo zr czegos takiego nie bedzie. Yoki i baton4321 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak expisz z konia, to siła. Jak z buta, to zręczność. baton4321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablo660 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ja daje siłe na moim surku i bardzo dobrze sie nim expi Dawaj w siłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Folion71 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 UP popieram W siłę dawaj, Będziesz miał większe DMG z konia Np. na metkach będziesz bił więcej . :P baton4321 1 DAJ PLUSIKA TO NIC NIE KOSZTUJE A TAK WIELE MOŻE :] Akcja http://www.pajacyk.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siła - Koń Zręczność - But Myślę ze można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Według mnie jak najbardziej siła ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmpiUfo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zręczność wypowiadaja sie ci co grali wojami mialem kiedys sure i tez poszedłem w siłe i bardzo tego żałowałem o dt z b.dobrym eq nie masz szans jak pojdziesz w siłe a po za tym ile ci ta siła doda ataku? mało a dzieki zrecznosci łatwiej spota utrzymasz ps teraz zaczynam grac tez sura wp i bd maxował zr po wit baton4321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krusinek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak expisz z konia, to siła. Jak z buta, to zręczność. Ale ja radze Siła baton4321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi1910 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 wy wszyscy sie powtarzacie licząc na + a gówno sie znacie pewnie.. Do expenia jak i z konia jak i z buta polecam zręczność.. duzo pomaga.. a siła prawie nic nie dodaje do ataku.. pare drobnych pkt.. ale rób jak uważasz.. jak coś , zbieram - ;P zimne15973 i baton4321 2 Zbieram + Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz Gnoje pierdolone usuneli mi avka " a mialem takie zajebiste cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marock Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dawaj w siłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UppsiK Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak na konia to w sile, a z buta to zrecznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi