Skocz do zawartości

[Pytanie] SuraWP Daje ++

baton4321
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hmm. Siła zwiększy twoje DMG, a zręczność zwiększa szansę na unik... Zależy ile masz defa etc. Jeżeli dosc dużo i mooby praktycznie nic Ci nie robią to idz w siłę, jeżeli jednak masz mniej defa i cie biją to szedłbym w zręczność. Zawsze te 3/4 uniki mogą Cię uratować przed śmiercią i ewentualną stratą doświadczenia.

Zrecznosc zdecydowanie.

Dodaje uniki, ktore daja bardzo duzo na wiekszym lvl.

Sila jedynie doda ci pare nic nie znaczacych pkt do ataku, jak wbijesz ostrze na G/P to i tak duzo, a sila nic ci nie doda, za to uniki bardzo duzo.

Zr dodawaj do 64 pkt pozniej mozesz dawac w sile, do 64 poniewaz na wiecej unikow trzeba za duzo pkt i sie nie oplaca.

A roznica w expie miedzy dodawaniem w zr a sile ?

Prosty przyklad, jesli bedziesz robil dt i zejdziesz z konia, czy np expiac w v2 to blyskawicnie zjedzie ci pol hp, albo cale zalezy od eq, majac duzo zr czegos takiego nie bedzie.

zręczność wypowiadaja sie ci co grali wojami mialem kiedys sure i tez poszedłem w siłe i bardzo tego żałowałem o dt z b.dobrym eq nie masz szans jak pojdziesz w siłe a po za tym ile ci ta siła doda ataku? mało a dzieki zrecznosci łatwiej spota utrzymasz

ps teraz zaczynam grac tez sura wp i bd maxował zr po wit

1378747514-U216092.jpg

wy wszyscy sie powtarzacie licząc na + a gówno sie znacie pewnie..

Do expenia jak i z konia jak i z buta polecam zręczność.. duzo pomaga.. a siła prawie nic nie dodaje do ataku.. pare drobnych pkt.. ale rób jak uważasz.. jak coś , zbieram - ;P

Zbieram +

Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz

Gnoje pierdolone usuneli mi avka -.- " a mialem takie zajebiste cyce :(

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie] SuraWP Daje ++   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...