Mattiii Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam. Zakupiłem Dziś Dedyka na Ovh.pl, Nie wiem czy go otrzymam czy nie ;/ Pierwszy raz zakupiłem dedyka. Pisało mi takie coś ;d '' Transakcja została przyjęta do realizacji. Wynik autoryzacji zostanie przekazany do sklepu.'' I Czy napewno aby dostanę te Passy na Maila Czy też nie ? Jeśli tak to Ile trwają dni robocze ;d [ W ile dni powinienem go otrzymać ] Z Góry Wielkie Dzięki. :P [ Sorka za ortografię i wgl. ale mieszkalem w angli od urodzenia 14 lat ;D teraz od 2 lat mieszkam w POlsce :P ] Gracz:League Of LegendsMetin2 Odnośnik do komentarza
Endynem Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Napewno dostaniesz passy... To dobra firma, nie wydymają cie. ; ) Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. Zakupiłem Dziś Dedyka na Ovh.pl, Nie wiem czy go otrzymam czy nie ;/ Pierwszy raz zakupiłem dedyka. Pisało mi takie coś ;d '' Transakcja została przyjęta do realizacji. Wynik autoryzacji zostanie przekazany do sklepu.'' I Czy napewno aby dostanę te Passy na Maila Czy też nie ? Jeśli tak to Ile trwają dni robocze ;d [ W ile dni powinienem go otrzymać ] Z Góry Wielkie Dzięki. :P [ Sorka za ortografię i wgl. ale mieszkalem w angli od urodzenia 14 lat ;D teraz od 2 lat mieszkam w POlsce :P ] W niecały tydzien dostaniesz passy . To dobra firma wiele dedyków na tym stoi Odnośnik do komentarza
Domkis Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak ja kupiłem dedyka w tym samym dniu on już był i to nie byle jaki dedyk. Sprawdzaj Czesto email, bo tam przyjdzie ci haslo do dedyka i login(czyli ip) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi