termiator Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Przedstawiam wam moda o nazwie EvilMinecraft na minecraft 1.7.3 Co ten mod dodaje? Nowe potwory oraz zwierzęta takie jak kamuflujący się creeper : ) Albo jeżeli zaatakujemy kurczaka on się powiększy i będzie strzelał do nas jak ghost : D Dodaje również dłuższe oraz głębsze jaskinie jak i również świątynie. Download ver. 0.1: http://www.mediafire.com/?4ahmr2zcdr4gmml Download ver. 0.2: http://www.mediafire.com/?4d695x4jal7d7za Skan do 0.2: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=7231ae7acb36ea47fe50db7830f68a508467e0f4cc8ac7cf8192556032e88924-1312627526 Wymagane mody: ModLoader Nowa wersja! Ver. 0.2 już do pobrania : ) Co dodaje? Mikstury z grzybów. Film: bodajże barany, nie wiem jak to nazwać Film: borsukowaty, aroFaz, TheJeron78 i 4 innych 7 Sygnatura wykonana przez: Marselo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Ha ha kurczak najlepszy ! Ale co znaczy że większe świątynie ? Plus za wstawkę. Maciej? i ThePlayForPlay 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aroFaz Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Wreszcie ten mod Czekałem na niego EvilNotch sie spisal na + ty Terminator tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxxteriusss Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Fajny Mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceyz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nareszcie wydany i nie ghost tylko ghast. Za wstawkę + bo niewiedziałbym, że już wyszedł. Mod też dodaje świnie creeper. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngelGrunwik Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Fajny mod, + leci. P.S Kurczak rules! ;p Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AngelGrunwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheJeron78 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dal cb plus super mod || CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsukowaty Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 mod jest genialny + za wrzutkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termiator Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dzięki wszystkim za nagradzanie ale i tak nie było konieczne : ) Bd aktualizował tego moda w tym temacie niedługo szykuje się aktualizacja tak więc czekamy ; > Sygnatura wykonana przez: Marselo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shalimar Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Fajny Modzik + Leci ;D Na Fotce Jest Eldo Nie Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP A co zostanie dodane w tej aktualizacji ? Czy autor nie udostępnił takich danych. xenex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastian103 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hah trochę dziwny, ale fajny mod . Kurczak jest świetny. Masz +`a. Co będzie nowego w aktualizacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termiator Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Właśnie wrzucam aktualizację : > Zaraz edytuję 1 posta : ) Już można pobierać! : ) Sygnatura wykonana przez: Marselo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bardzo fajna aktualizacja, ale teraz brak v1... Uzupełnij cały temat, jak już wcześniej pisałem, bardzo fajne pomysły ma autor, z wybuchającą świnią mi się bardzo spodobał ;p @EDIT Jakie mody są wymagane aby zainstalować? Maciej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
termiator Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Uzupełniłem post o ver. 0.1 oraz napisałem wymagane mody : ) Sygnatura wykonana przez: Marselo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi