Brian O.cconer Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Witam Jestem nowy na forum i mam nadzieję, że pomożecie mi Sygnaturka Tematyka : Pies rasa Labrador(Kolor biały) Duży piesek lub Mały Napis : My Pupilek - Samson < 3 Wymiary : Obojętnie Avatar Tematyka : Taka sama(może być sama główka pieska z sygnaturki) Napis: Samson < 3 Wymiary : Obojętnie Z góry dziękuję za wykonanie mi sygnaturki i avataru Dam + i 5* do profilku STILE Odnośnik do komentarza
devju Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Popraw według wzoru : http://www.mpcforum.pl/topic/402034-uniwersalny-wzor-na-zlecenia/ @kiedyś Red Wolf Odnośnik do komentarza
Washer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Łap: Sygnaturka: Avek: Liczę na + i 5 :P Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Washer Brian O.cconer 1 Zbieram Odnośnik do komentarza
Brian O.cconer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Washer Dzięki..Zarąbista Sygna Dziękować + dam i 5* STILE Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi