Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, otóż nie mogę włączyć ModCrafta. Mam Microsoft Net Frameworka 4.0, a moja wersja ModCrafta to 0.9.8. Nie wiem, czy jest nowsza wersja.

Opiszę problem. Otóż gdy wyświetla mi się okienko "Sprawdzanie połączenia z serwerem", po jego zmianie pisze mi "Nie udało się nawiązać połączenia z serwerem", czy coś w tym stylu. Neta mam, tak, całkiem dobrego.

Za pomoc, jak wspomniałem w opisie filmu będzie dzienny limit +'ów, bądź tam -'ów !

Dla wymagających gratis 5*. ;)

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc,

Lon333ly.

1389638202-U295319.png

Opublikowano

hmmm.... jak mi wiadomo to modcraft padł

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano (edytowane)

A czy prośba o pare modów byłaby dozwolona ? Tutaj, na tym forum, rzecz jasna. Czy zaraz tekst "Nie wspieramy piractwa." i close ?

Bo chcę sobie zupdate'ować do 1.7.3 (mam 1.6.6, bo byłem na wakacjach 4 tyg.), ale mam tam pare modów, m.in. mod na windę, Beer Mod, mod na półki, creepery nie wybuchają i nie atakują, SPC, MiniMap i TMI. Problem w tym, że niestety - nie znam nazw tych modów, np. na windę.

@Edit.

Wasza odp. nie była wyczerpująca... No to nagrodzę was +'em i 5*.

Edytowane przez Lon333ly

1389638202-U295319.png

Opublikowano

Czytajcie forum. MODCRAFT BĘDZIE ROZWIJANY. Maz napisał że zbyt wile osób prosiło go o nie opuszczania projektu. Będzie on dostępny gdy wyjdzie wersja 1.0 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...