Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Uwaga na oszusta = blejko

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć! Jak wcześniej widzieliście bądź nie użytkownik blejko wystawił tutaj aukcję allegro z dopiskiem o zamianie konta. Ja zainteresowany napisałem do niego i zdziwiony jego chęcią, że chce się zamienić słabsze konto za lepsze zastanawiałem się nad wymianą. Gdy dostałem jeszcze od niego wiadomość, żebym podał mu passy już zniechęciłem się. Dodatkowo użytkownik ten podawał (niby) inny stan konta na aukcji a inny stan na GG to też mi nie pasowało. Dodatkowo w temacie tutaj na forum podał inny numer GG niż na allegro. Przed chwilą napisałem do gościa z allegro pytając, czy to jego numer GG = powiedział nie. Czyli zwykła podszywka, próbująca wyłudzić konto. Moje szczęście, że w miarę się zastanowiłem.

//Edit: Tego tematu już nie ma w dziale, dlatego, że pewnie któreś z modów/adminów ją usunął ze względu na łamanie regulaminu.

Edytowane przez Coming

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Wiesz co.. Też do niego napisałem z ciekawości i też chciał wyciągnąć ode mnie dane pisząc tak: To może podasz mi swoje dane abym mógł rzucić okiem na konto? Odpisałem mu, że nie podam, bo skąd wiem, że typek nie użyje buga na e-mail(chociaż nie wiem czy jeszcze działa).

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]