Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet :p

shellmin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo :D

Zamierzam kupić nowy internet :P i zastanawiam się między Neostradą 2mb (livebox) a Netią 2mb. Co byście doradzili :D ?

==============

Gb? warrock? nick pr0winn3r

==============

Opublikowano

Netia zdecydowanie lepsza. Przedewszystkim mniej awarii i serwis który zna sie na rzeczy a nie to co w neostradzie >.>

Problemy z zainstalowaniem modemu - sprawdz sobie pan na internecie '

76561198001815076.png
Opublikowano

Neostrada > Netia

Ale kochana maszynka o nazwie livebox sprawia, że

Netia > Neostrada

;<

Jak masz możliwość w swojej miejscowości to weź UPC.

Sam od września mam Netię, jestem zadowolony chociaż zdarzały się jakieś kilkugodzinne awarie internetu.

Opublikowano

Ja rowniez polecam netie, mam netie juz 2 lata i nigdy nie mialem problemow, moze rozlaczylo z 5 razy przez 2 lata, transfer dosyc dobry, nie skacze. Za to moj kolega ma neo to codziennie o 23:00 ma reset neta xD

@DOWN

Netia tez ma zmienne IP :P

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano
Przeciez netia to Neostrada ja wybralbym Orange free a w neti sa lagi:}

Netia to nie neostrada. Oni poprostu kiedyś działali na kablach neo teraz już się to zmieniło.

neveskkftr5.gif

kspfanlw7.jpg

sandecjaon3.jpg

stalfansz1.jpg

Opublikowano

Polecam Netie Niż Neostrade Sam mam 1mb z netii i nie nażekam lecz pochwalam moi kumple mają z Neostrady i żałują takiego wyboru !!

Opublikowano

ja mam neo i nei narzekam .... raz miałem awarie 5 dniowa przez 2 lata użytkowania ... a tak to awaria co 3 miechy na 2,3 godziny a awarie modemu ? 5 minut rozmowy z baba z infolini i naprawione ... Nie wiem jak z netia ... ;)

notoacta250.png

Opublikowano

Teraz jest promocja kupisz 1 mb w neti a dadza ci 4 mb

Czy wiesz że?

Dogłębna penetracja rozluźnia umysł i duszę

Opublikowano
Przeciez netia to Neostrada ja wybralbym Orange free a w neti sa lagi:}

Mój kumpel miał neta w orange, dobry nawet był tylko jeden problem - zasięg. W domu praktycznie go nie miał, choć na krakowkim rynku smigał ze aż miło.

76561198001815076.png
Opublikowano

upc > alll

za 84 zł masz bezawaryjne 15mbps. mam upc od 5 lat chyba, jak kupowałem to było to 1mbps, powoli sami zwiekszali (1.5 -> 2 -> 4 -> 10 -> 15) i wciąż w tej samej cenie. Nigdy nie miałem problemu że internet nie działa (no ok, przez te 5 lat może były 2 przerwy techniczne na godzine-dwie)

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Admin Cienia
Opublikowano

Przyłączam się do Wrotka, ja mam neta od chello gdy mieli jeszcze 256kb w usługach, potem było 512kb a teraz mam 2mb, w tym roku planuje te 15mb/30mb jak dobrze pójdzie. :) Raz przez kilka lat miałem jedna awarie że nie było neta 10h, nic poza tym.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Netia to nie neostrada. Oni poprostu kiedyś działali na kablach neo teraz już się to zmieniło.

I nadal można mieć neta z Netii a fona z TP.

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano

No cóż :( dzwoniłem do neti ale babka mi powiedziała, że nie mogę mięć w upc to samo :( więc zostanie mi neo2mb.

==============

==============

Opublikowano

Troche dziwne, bo skoro neo mozesz miec to netie tez bo to prawie to samo :D (tzn te same linie)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

hmmm.. mialem kiedys domowy telefon ale zlikwidowalem go. puszka itp zostalo wiec z neo maja mi przyjechac i zalozyc lacze, moze wtedy bede mogl miec netie.

==============

==============

Opublikowano

ja mam neostrade(1mega) i mam liveboxa i jestem zadowolony bo szybko chodzi i mi sie nic nie scina ani nei wyłącza internet.Pozatym neostrada jest w tym dobra, że jak np. grasz sobie w csa i nagle masz bana to sobie odłączasz i włączasz na nowo i nowe ip masz,zmieniasz nicka i juz mozesz grac ;]

co do neo jest spox, tylko czasami mi muli :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...