Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Longjuyt2 Działa Wam?

damian9622

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak to jest, z nami "Polakami" ... , Jak zbanują to nie ma się czego dziwić, pod magazynem kto? Polacy nawalają w każdego. Na krzykaczu? Polacy : "Daj linka do ISa" "Kur** czemu is nie dziala" "dajće mi link do isa", patrzcie chociaż na sygne autora, widzicie tam błąd ortograficzny? Jak tak (ja widze wali po oczach ..) to dobrze, jak nie, to jesteś "Polakiem" .

Dlaczego pisze słowo Polak w cudzysłowie (dla mało inteligentnych)? Ponieważ określam P/polaka z charakteru ironicznego.

@2xDown Off-TOP

Piotrosss a po co piszesz to w tym temacie głąbie?

Jak zbanują na ip to sa proxy proste;]

Czytałeś temat "Głąbie" pytanie jest czy wam działa.. Ktoś doszedł że mogą zbanować Polskie IP i hosty, to tłumacze dlaczego, nie umiesz pisać na forum to się nie udzielaj i nie rób off topu.

Hah, nie ma to jak proxy . które jest do witryn sieciowych (tzw. strona www.). Jedyna możliwość która mi przychodzi pokombinować z DNS i hostami ale to też odpada jak zbanują IP ...

Opublikowano

Piotrosss a po co piszesz to w tym temacie głąbie?

Jak zbanują na ip to sa proxy proste;]

Dawne czasy na ProMT2 z moją najlepszą gildią PALESTYNĄ!

Zapraszam do oglądania i komentowania :)

Pozdrawiam P0WER :)

Opublikowano

Własnie a sprubujcie po wylanczac zapory systemowe i firewalce moze cos wam blokuje jak tak czensto nie mozecie wbijac ja mam noda i zapore off zero firewalcow. i caly czas moge sie lognoc neta mam z neti . sam nie wiem :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...