Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam chciałbym Was zapytać czy można jakoś przestawić granice wysokości budynków aby była wyżej? ( w grze na singlu )

Edytowane przez vssq
Opublikowano

jest taki mod ale nie pamiętam jak się nazywa...;/

Szukam kogoś kto zrobi mi sygnature i avatar z minecraft'a lub Crysis 2.O nagrodzie porozmawiamy na PW.

Opublikowano

Gdyby ktoś znał proszę , aby napisał morduje się z jednym budynkiem od rana i mi granica wyskoczyła , a nie wiele do końca brakuje .

Opublikowano (edytowane)

Co oznacza że będzie problem bo ja mam wszystko na 1.7.3 i nie wiem czy to zadziała chyba nie bardzo , ale w każdym razie dzięki ;]

Edytowane przez vssq
Opublikowano

No nie wiem, warto spróbować... ja Ci i tak jeszcze troszkę poszukam więc nie trać nadziei. :)

No niestety, szukaj pod nazwą Ymod.

Opublikowano

W grałem tego moda i sie minecraft nie chce odpalić nie wiem czy to przez moda czy przez to ( brat mi coś takiego powiedział ) że podobno aby mieć więcej niż 1 moda wgranego trzeba coś pobrać ?

Opublikowano

@UP Nie trzeba nic pobierać, do każdego moda praktycznie pobiera się ModLoadera ale wystarczy raz go pobrać jak wklejasz więcej modów. Autor zakończył tworzenie tego moda na 1.2 więc raczej nie pograsz.

Opublikowano (edytowane)

A nie da sie tego obejść w jakiś inny sposób np usuwając jakiś plik zabezpieczający w grze czy coś ?? tworzący ta blokadę ?

Wpadłem na pomysł a gdybym ściągnął tego moda na wersje 1.2 i tam zrobił ten budynek a potem zrobił updaiting do wersji 1.7.3 to budynek zostanie ?

Edytowane przez vssq