Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[HAMACHI][Non-Premium] Serwer Survival Horror

Kłik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam dziś do zaoferowania wam serwer Survival, dedykowany.. Na serwerze panuje miła atmosfera, oczywiście nie spawnujemy nic, na początku dostajemy do dyspozycji kamienne narzędzia. Wszyscy mieszkają w jaskini, lecz można się przeprowadzić gdzie indziej. Na serwerze można handlować, być może niedługo powstanie tam coś w stylu bazarku. Dodatkowo, na serwerze co jakiś czas kręcimy odcinki serii Let's Play Minecraft - Przygody Multiplayer. Więc, jeżeli tylko posiadasz skype, to będziesz mógł kręcić razem z nami :) Dziś, lub jutro będzie załatwiony hosting, więc zbieram ludzi. Slotów jest 10, z czego 2 zajęte więc szukamy 8 osób. UWAGA! Mamy wymagania: 1: trzeba umieć pisać, kultura, nie zawracanie d... adminowi, zasady i wszystko jest umieszczone na tablicy, jeżeli ktoś może, to byśmy chcieli pomocy z pluginami, potrafię jakieś tam zainstalować, ale nie władam nimi jeszcze do perfekcji. Jeżeli jesteś zainteresowany, spełniasz te wymagania, napisz nam nick w grze. jeżeli się zgodzimy, napiszemy to. po zgodzie czekaj na PW :) resztę obgadamy na GG/Skype ;)

Serwer posiada bardzo ładnie ukształtowany teren. Mieszkamy w bardzo ładnej jaskini, każdy ma swój pokój. Tylko jak dojdzie 20 osób, to będzie problem :)

Głowne informacje:

IP: s12csrv.pl:13939

Hamachi: nie,

White-list: niestety tak, skoro podajemy IP bezpośrednio do tematu, to najpierw trzeba się zapisać. :)

Premium: nie, ale można grać na premium.

Forum: nie można podawać :P Podam na PW,

Kontakt: skype, ewentualnie gg... tylko nie zawracajcie mi dupy czymś innym niż Serwerem.

Ważne informacje:

Walutą na serwerze są: Diamenty, złoto, żelazo, slime ball.

Wygląda to tak: 1 diament = 10 szt. złota. 1 szt. złota = 25 szt. żelaza. 1 szt. żelaza = 30 slime ball.

W przyszłości waluta może zostać zmieniona na tą z iComony, ale na razie nie wiem jak się tym posługiwać. No, ale to może zostać zmienione, jeżeli ktoś mi pomoże przy tym pluginie :)

NA RAZIE PRACUJEMY WSZYSCY RAZEM! JEŻELI JUŻ ZDOBĘDZIEMY WYSTARCZAJĄCO DUŻO MATERIAŁÓW, BĘDZIE MOŻNA ZAKŁADAĆ WŁASNE PRZEDSIĘBIORSTWA np. BANKI, SKLEPY, FABRYKI itd. CZYLI COŚ JAK Z SURVIVALU NA CREATIVE.

Na stronie będzie forum. Na forum będzie można między innymi składać podania o pieniądze, o założenie bazarku w sklepie, o kredyt w banku itd.

Plusy i minusy serwera:

plusy:

- miły i ogarnięty team,

- świetnie wygenerowana mapka - płaski teren,

- ZERO LAGÓW!

- wiele konkursów, do wygrania nawet GIFT CODE.

minusy:

- nie ma :P

Dodatkowe informacje:

Informacje o grupach społecznych. Grupy społeczne mają swoje prawa i dodatkowe uprawnieniaa.

Na serwerze można zostać: Administratorem. Administratorami. zostają tylko osoby, które mają ciągły wkład w rozwój serwera i są naprawdę odpowiedzialni. Administrator posiada wszelkie uprawnienia. Administrator jest jak Bóg :)

Moderatorem Moderatorem można zostać, dzięki całkowitej znajomości regulaminu, ciągłego wkładu pracy w rozwijanie mapy i samego serwera (np. reklamy serwera) i upominanie użytkowników, którzy łamią regulamin. Moderator to jak ktoś ważny, np. prezydent, premier.

KidMod'em KidMod'em można zostać dzięki zaufaniu jednego z moderatorów, Admina. Z KidModa można awansować na Moderatora. KidMod to tak jak by test na Moderatora :)

V.I.P V.I.P'y to zazwyczaj byli moderatorzy, lub Ci, którzy z tej posady zrezygnowali. V.I.P'a można także dostać za wkład pracy w rozwój serwera. Czyli między innymi: reklamy serwera.

Skład:

Administratorzy: CkuqiPL, Altaid

Moderatorzy - brak.

KidModzi - KorniK

V.I.P'y - brak.

Jak smerfastycznie. Daj mi to, co mi się należy.

"Wiarę w Boga powinno tracić się tak jak pierwsze zęby".

Opublikowano

Mieliście pisać tutaj nicki!!!

Opublikowano

@UP Instalujemy na serwerze pare pluginów. Jeżeli chodzi o dołączenie, to zaraz wam napiszę :) A po tym napiszę wam na PW informacje.

PS: Jeżeli chodzi o lagi... tak, wiem, może lagować, ale staramy się o hosting na serwer, niedługo będzie, więc się nie martwcie.

@Kotos - oczywiście, jeżeli będziesz się dobrze sprawował, nie łamał regulaminu, aktywnie będziesz brał udział na forum strony to być może dostaniesz moderatora :)

EDIT: Wszyscy dodani :) Pozostało nam jeszcze 3 sloty.

Opublikowano

Moj Nick : Meffisto

Pomoc Moge przy pluginach

Nie jestem taki jak wszyscy nie przeklinam

Zachowuje sie kulturalnie wobec innych graczy

Jezeli Chcecie uzyskac pomoc przy pluginach moj numer gadu ,7667672

Przy okazji prosze o dodanie mojego nicku Meffisto

Opublikowano

Krachu, WinRaR i Smc180 dodani. Meffisto i Wojteek zostają dodani.

A serwer uruchomimy, gdy będzie już hosting... nie idzie grać na moim kompie. To tez wam napisze ;)

@EDIT:Hosting będzie załatwiony w pon albo wtorek!

Opublikowano

Zaraz wszyscy zostaną dodani :)

@EroSenin - no nie odpisałem, bo serwer i tak sobie nie pogracie teraz, bo przy moim komputerze z 3 osoby tylko mogą być, a ze względu tego, że teraz wakacje są, to sieć jest strasznie przeciążona i laguje cały czas... w poniedziałek powinien być hosting, ewentualnie wtorek i wtedy wam wszystko napiszę. Pozdrawiam!

Hmm... jak widać populacja serwera się zwiększa, ale mam złą wiadomość, na serwie będzie mogło grać maksymalnie 10 osób, ale myślę, że z tym nie będzie problemu :)

UWAGA! Na serwerze odbędzie się konkurs architektoniczny, nagrody są naprawdę fajne, bo pierwsze miejsce.... zgarnia gift coda! Tak, sponsorem tego jest ja :) Drugie miejsce może miesięcznego moderatora... zresztą, napiszę wam wszystko na stronie :) JEST O CO WALCZYĆ!

Opublikowano

@UP nie, nie podasz bo nie chce mieć noobów na serwerze! Są wymagania, czytać tylko trzeba umieć.

Jeszcze ktoś jest chętny?

@DOWN Dzisiaj powinien już być :) A jak będzie, to napiszę wam tutaj i podam informacje o serwerze na PW :)

@Edit: opłaciłem już serwer, teraz tylko trzeba czekać na aktywację :)

Opublikowano

@UP Oczywiście :) Kręcić może każdy :P trzeba mieć tylko skype.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...