Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I]Event SEM/EM *

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Current SEM/EM Setting.

-Ostatnimi czasy było wiele postów skarg w sprawie nadużywania Elite moderator'a.Nie mówiliśmy o ograniczeniu wywalania graczy z pokoju .Mimo,że myśleliśmy,że gracze combat arms są odpowiedzialni za korzystanie EM i SEM podjęliśmy decyzje,aby wziąść to w swoje ręce..Poniższe zdjęcie wyświetla jak będziemy oceniać SEM EM

110803_SEM_Level_Table.jpg

Kiedy gracz będzie "kickany" to gracze będą to oceniać.Jeśli głosy dobry/zły a więcej głosów będzie na "zły" to SEM EM będzie zawieszony w wywalaniu graczy na 3 minuty

2. Modified SEM/EM

Ograniczenia gracz EM SEM:

SEM:

-SEM może korzystać z dodatkowych opcji EXP'a

-możliwość ustawiania funkcji na pokoju (eli pro,no bk itp)

-może więcej osob wywalić niż EM

EM:

-możliwość ustawiania funkcji na pokoju (eli pro,no bk itp)

-wywalanie graczy(mniej może wywalić od SEM)

Nowa tabela nagród:

110907_table_SEM.gif

Co tydzień w środę (w trakcie aktualizacji),będą nagradzani gracze siedmioma czarnymi kluczami.

7 kluczy dostają gracze którzy kwalifikują się do grupy "Good"

1 Klucz dostaną gracze ci którzy kwalifikują się do grupy "Neutral" .

To wydarzenie będzie trwało 4 tygodnie.Ale po wydarzeniu gracze i tak będą nagradzani.

Teraz pytanie jesteś dobrym Elitą?

Opublikowano

omg ale dobra mnie kikneli z kumplem gralem i sie spytalem jakie score byly

12 na tak 0 na nie a zostalem kiknety za dobule killa 1 kill byl elite w heda -,-

i zawse jest tak

Opublikowano

Według mnie to ocenianie nic nie daje...

Gracze zawsze wcisną F6 (oprócz mnie bo zawsze wciskam F5 :D) i EM lub SEM nic się nie stanie.

Opublikowano

w 90% leci f5 bo nie wiem boją się chyba że elite widzi kto głosuje na nie i nie chcą być nastepni (elite nie widzi - dla jełopków :P) więc lipne to jakieś

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

w 90% leci f5 bo nie wiem boją się chyba że elite widzi kto głosuje na nie i nie chcą być nastepni (elite nie widzi - dla jełopków :P) więc lipne to jakieś

nie chodzi o to że się boją, po prostu nie warto głosować ;) ten głos nie był ważny co z tego że klikało się że to zły pomysł, jak nic z tym nie robiono

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie chodzi o to że się boją, po prostu nie warto głosować ;) ten głos nie był ważny co z tego że klikało się że to zły pomysł, jak nic z tym nie robiono

no tak tylko normalny elite podobno gdy kicka tak że wywala wszystkich któryz go zabiją i ludzie głosują na nie (f6) to zmienia się kolor jego elite na czerwony - relite13 to opisywał

312v57r.png

Opublikowano

Mam nadzieje że to zadziała bo to już mnie wkurwi*ło gdy grałem z SEM lub EM to 90% ich mnie wyrzucało! Wkurza to ludzi jak grasz sobie z nimi z 15min masz 30kili do 10 dedów a tu kik ;/ wszystko przepada.

Gdy tylko zabijesz tego co posiada SEM/EM to 90% ich cie kiknie jak nie za 1 razem to za 2 albo 3.

PS Dlatego prawie już wogóle nie gram z nimi.

Opublikowano

Xeri ale staty chyba i tak mimo kicka się wliczają do KD

312v57r.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pytanie :

Jeśli na przykład wylosuję SEM ze skrzynki z 2 joba na 1 dzień, i pogram jako SEM tylko jeden dzień to dostanę nagrodę przy głosach na tak, czy trzeba grać dłużej jako elite?

sorki że tak chaotycznie B) .

Opublikowano

mam pytanie :

Jeśli na przykład wylosuję SEM ze skrzynki z 2 joba na 1 dzień, i pogram jako SEM tylko jeden dzień to dostanę nagrodę przy głosach na tak, czy trzeba grać dłużej jako elite?

sorki że tak chaotycznie B) .

Powinieneś dostać :D

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Event dla nx kidów co SEM kupują musze wbic tego Majora 2 i moze zalapie sie na ten event :))

99% kicków konczy sie votem np. 6 yes 1 no więc wydaje mi sie ze 99% bedzie sobie kickać i dostanie te klucze ---

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

podpinam się pod pytanie Flinn-a ;d ciekawe czy jak ktoś wylosował np. na 1 dzień to też dostanie te klucze...jeżeli tak to będzie fajnie...

ehh.:)

Opublikowano

Te klucze bedą dostawali wszyscy czy jak ?

Tylko EM i SEM.

7 kluczy dostaną SM/SEM którzy pod koniec tygodnia bd mieli dobry status kicków .

Czyli SE/SEM wywala kogoś a wszyscy z nim grający gracze zaznaczają,że dobrze zrobił

1 klucz dostaną SM/SEM neutralni .

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...