Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaaaaa! :D

Mam 2 pytania dot paca i bota

1. Mam 0 staminy :/ (za dużo bota :P) czy jak kupie PACC to samo mi się do FULL uzupełni ?

2. Gdzie zostawić na neo bocie postać (na pacc) 40 Knight eq: Golden Armor i Legs, Dragon shield, Fire Sword, BOH'y, Warrior Helmet i 100k w banku (może coś wymienić :unsure: ) Świat no-pvp (Harmonia)

Ps. Jak już podpowiedzcie gdzie go zostawić miło by było jak byście dali link do gotowych wtp i depositera =]

Opublikowano

Zmien dragon shielda na demon shielda ; ) golden armor na dsm ; o a potem już według własnego uznania ; d no i sword jeszcze bright jest lepszy albo assasin dagger : 0

Opublikowano

skille 62/58 ..

Może ktoś poradzić jak skillować dobrze ? W sensie może gdzie puścić na jakiś potworkach które mnie nie ubiją z knife ?(dla facc pacca nie kupiłem ale kupię w najbliższym czasie)

Tylko gdzie i tu również prosiłbym o gotowca skrypt =]

Opublikowano

Powiem tak najefektywniej sie skiluje na slimach ; ) żeby cie biły tylko 2 slimki matka i klon

Skille masz 50 + więc shielda poskiluj sam mam skille 88/88 więc powiem ci szczerze że sie już fajnie expi tylko jest jedno ale ja skiluje jedynie na bocie ale expie ręcznie ;D bo mam większą frajde ; )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...