Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bot]Viperka na perma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogie nie ogary

napisze wam jak wylocic speca na perma bo już mnie tematy o tym rozwalają....

Potrzebne nam: klucz za nx i ta złoto-czarna skrzynka.

1. No live jak zawsze.

2. Nagle wylatuja hawk, nic przed nim nie wyleciało( około godzinie przed nim poleciał innym perm)

2. Teraz po paru min Leci Scorpion Black (ale to nieten)

3.Po około 10-20 min leci M107 Air Force.

5. Kolejne pare min i leci Scorpion Black...

6. Czekamy z 10 min po czym do inboxu i otwieramy skrznie ale nie potwierdzamy( czekamy...)

7. Nagle leci aug a1 black na perma a po tym viperka ale i tak jej nie zdobędziesz ( reflex trza mieć jak aimbot, albo jakiś skrypcik)

I tyle może wam sie w końcu uda. Bo w liście permów lecą 2 viperki i 3 aug a1 black.

PS: Bez takich tematów już ;)

Specjalista
Opublikowano

też zauważyłem tą kolejność ale te czasy to wziąłeś nie wiem skąd

to nie jest dokładnie takie czarno-białe

inne permy też lecą, (kolega po augu raz dostał K3 SPW)

albo L96A1 Ghilie

ak 103?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Tak, może jeszcze frytki gratis? To jest losowanie i nie jest tak, że w skrzynce od razu jest nagroda. Akurat ten mit jest obalony, pełno filmów na yt.

Opublikowano

nie ma żadnego sposobu na perma...

a jak ktoś kupuje jeden klucz, otwiera i viper na perma to co ? też schemat jakiś że kupił klucz np równo o 11.59 a skrzynke otworzył o 12.00 i perm ?

FAKE.

ehh.:)

Opublikowano

Jest to losowo ;] wszystko zalezy od szczęścia ,lecz może jest cośw tym... ;D

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano (edytowane)

Zobaczcie że te 4 permy idą w takiej kolejności ;). Jest lista permów bronie są 3 a spece 2. OD szczęscia zależy fakt ale to szczęscie zależy od ilości kluczt otwartych (łacznie) bo permy idą po różnych ilościach kluczy( łacznie otworzonych[ tylko nie twoich łacznie...])

PS: Nie chcesz nie wierz i tyle. Pisze w co ja wierze ;) Moge na ts wytłumaczyć albo na skype.

Zavetti: jaka teoria spiskowa ? System permów w jakiej idą kolejnosci ;p

Edytowane przez ziemniak2232
Opublikowano

co z tego ze jest taka kolejność jak czas w którym wypadną jest nie określony ;) w ciągu godziny otwieranych jest z 1000 kluczy albo i więcej więc trzeba być mega fartem eby trafić speca na perma:)

bez youtuba

Opublikowano (edytowane)

Kolejna osoba która nie rozumie... Chyba se troche postów napisze ;F

Kolejna osoba która nie rozumie albo logicznie nie myśli...Załadając że ta lista co 24h sie zatacza 2 osoby dziennie mogły by mieć zestaw speców (up twoim "logicznym" myśleniem) Hmm... Ale każdy by to chciał więc by szanse były bardzo małe ;) Pomyśl dziewczyno( zgaduje po nicku) ;@

PS: Kolejności kolejnościa ale ja tylko pisze o tej kolejności z której leci 1 z 2 viperek na perma nic więcej xD

Edytowane przez ziemniak2232
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...