Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum][Zapowiedź] Reducto

ExPrEsSiOoN

Czy Serwer Ci Się Podoba!??  

79 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Serwer Ci Si? Podoba!??

• Tak
      48
    • Nie
      31

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podoba mi sie wlasnie to ze nie bedzie nie wiadomo jakich itemow na 1xx lvl z xx bonusem na ludzi itp.. to moze byc taki serwer jak na poczatku globalny metin, taki powrot do korzeni

beda te epiki podstawowe, te ktore sa na PLu i teraz pytanie do administracji, jak bedize z mentalem ? bedzie poszkodowany i nie bedzie mial epika? przeciez mozna mu wgrac OBSa czy slonko;p przemyslcie to

Buns_boat.gif?

Fajnie kręcą? Daj plusek.jpg:)

Opublikowano

Logo robione było na szybko nawet nie przez grafika więc się nie dziw. Aktualnie czekam na ftp od nezusa do forum abym mogł zmienić ten header mamy zrobiony header przez naszego grafika. Zresztą umiesz zrobić lepsze? Jeżeli tak to masz konkurs na forum zobaczymy...

Nie wiem z jakich przyczyn ale Forum/Strona/Ts3 chwilowo off wie ktoś może?

Opublikowano

@up najpierw sie dowiedz dedyk został już dawno wykupiony może mają chwilową awarie która mam nadzieje zostanie naprawiona do jutra :>

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

graaaaaaaaam na 1000000%

czemu?

nie ma nowych smieci z epvp i innych for...

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Jestem Administratorem TeamSpeak3 Oraz po starcie serwera pełnić będę funkcję GameMastera

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Ale strona powinna raczej byc na Hostingu, a nie na dedyku...

chyba mało sie w tym orientujesz skoro jest dedyk to po jaka cholerę jeszcze płacić za hosting by strona powstała jak można na dedyku,

druga sprawa jest inna właściciel gadał różnie rzeczy na temat dedyka ze kupił na miesiąc za 800 zł potem ze za 450 zł ostatnio pierdolił ze za 3000 zł na rok, wiec ja sam juz nie wiem może to wszystko postało na komputerze a teraz mu komputer padł...

robię projekt minecraft mcrobaki.pl

Opublikowano

bo to wszystko to raczej jednak pic na wodę niech da potwierdzenie SS ze opłacił dedyka na rok tak jak mówił, bardziej mi sie wydaje ze to postawione było na kompie...

robię projekt minecraft mcrobaki.pl

Opublikowano

proponuje dodać drop rosek po 5-10 sztuk z metków na każdy lvl bo w innym wypadku nie opłaca ich się bić i będzie żerowanie na metkach 85+

Opublikowano

Za niedługo postawię bo na nowym dedyku bo na tamtym padło zasilanie i dostałem zastępczego;)

No co z tym forum ;d

4sw9.jpg

Opublikowano

jest ajkis clijent do pobrania

Nie, jeszcze nie ma..

serwer będzie za tydzień.. trochę cierpliwości - nowy dedyk (lepszy) .. przepraszamy za zaistniałą sytuację.. przez ten czas proponuję wyjść na dwór i wykorzystać wakacje

Opublikowano

Człowieku, kamienie duchowe z ripka? Czyś ty ogłupiał? DT wszędzie będzie zajete, a wgl kto to wymyślił? Zrób lepiej z metków 55+, bo będzie cięzej z kamykami niż na PLu ^^

2rp9q8l.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...