Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siema.

Na początek chciałbym dodać mojego początkowego save. (Jak zaczynałem grać w minecrafta).

Jest tam dużo interesujących gór.

Jest trochę zaczęta(wieża, hodowla grzybów oraz hodowla zboża.), ale nadaje się do nagrywania let's play.

Download:

http://www.speedyshare.com/files/29719812/New_World.rar

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=778453ba10ea96ae0478b15ff701b8a0c43df604032ad627b81ac5737643b87c-1312492877

Screen Shot:

20070307035948.png

20070307040055.png

20070307040130.png

Nie jest to żaden wyczyn podzielić się z wami save, ale większość ludzi nie udostępnia fajnych mapek.

Mam nadzieje, że się komuś przyda.

Pozdrawiam.

PS: Te zdjęcia co są pokazane na screen shotach to jest ledwie kawałek interesujących gór.

Edytowane przez Exit.
Opublikowano

save jakoś nie powala i jest zrobiony na odwal się, ale cóż poradzić skoro jesteś nowy.

na następny raz postaraj się stworzyć coś bardziej kreatywnego , pomysłowego " z jajcem " ; )

+ za chęci.

Opublikowano

Nic nie pozostaje jak przywitać się i czekać na jeszcze lepsze savy, wrzuć nam jeszcze coś bo to nie jest aż tak rozbudowane. Nie sądzę że złe, bo ja na początku to marnie miałem ale z czasem będziesz budował drapacze chmur. :D

Opublikowano (edytowane)

Jest to mój 1 save z gry w minecrafta, więc nie jest zbyt interesujący ale ma wiele kanionów oraz innych ciekawych miejsc. Ogólnie ten save jest lepszych od tych co można wygrać w konkursach (Np. CTSG / Madzik89 itp)

Może być też wykorzystany w singlu. Jest tam odkryty spawner obok wieży oraz są hodowle.

Oczywiście nie zmuszam żeby ktoś go pobierał.

Następnym razem będzie to coś bardziej interesującego.

Dziękuję za wszystkie dobre i złe odpowiedzi,ponieważ wiem co robię źle i co poprawić.

Pozdrawiam

#Edit.

Mr.Jazor to nie miały być budowle och i jah, ale to miał być czysty save. =P Nie miało być budowli.

Ktoś nie czyta ;) Tak samo 2x up : PP (Nie miało być dla budowli, lecz dla początkujących/ Let's play. =)

#Edit.

Trwają prace nad małym miasteczkiem, razem z zamkiem.

Jak skończę udostępnię save. (Nie będzie szybko, ponieważ nie gram na cheatsach / inveditach/ toomanyitems i innych gównach.

#Edit.

Obaj dostajecie po + za podpowiedzi.

Edytowane przez Exit.
Opublikowano

W ogóle nie potrzebne. Moim zdaniem każda mapa nadaję się do kręcenia Let's Play'ów, nie wiem co tutaj jest takiego " epickiego ". Mi się nie podoba.

Opublikowano

W ogóle nie potrzebne. Moim zdaniem każda mapa nadaję się do kręcenia Let's Play'ów, nie wiem co tutaj jest takiego " epickiego ". Mi się nie podoba.

jestem nowy

Więc również może być nowy w temacie minecrafta.. dlatego trochę wyrozumiałości. I tak jak pisał:

PS: Te zdjęcia co są pokazane na screen shotach to jest ledwie kawałek interesujących gór.[/color]

Nie widziałeś wszystkiego a piszesz.