Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupić czy nie kupywać?

Pysior15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym zapytać czy opłaca się kupić Design do golca za 250k uri. Jeśli tak to jaki?

Proszę o odpowiedź :)

Opublikowano

Proponuję bananka! Jest mega mocny na wszystko i nie ma opcji, żeby ktoś cie z nim pokonał. Mówię ci to. To mi powiedział Robert i ja ci też to mówię. On jest THE BEST!

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Pysior15 wg. twojego upodobania. Jeśli nie wiesz który Ci się podoba wybierz tego który według Ciebie jest najładniejszy. A tak naprawdę wybór designu zależy od tego jak latasz. Czy robisz wjazd na wrogie mapy czy latasz po pvp lub czy latasz w grupie czy co innego.

Opublikowano

Bananek? Chodzi ci o Venoma? Tak sądze poniważ jest żółty :P

@edit

Latam sam, po pvp rzadko ale czasami

Opublikowano

@mądry on lofcia latać na bocie po 4-4 z tego co wiem :P

To ja polecam tego fajnego największego :P

Ale kopa nie daje xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD

Opublikowano

Mar.Quake Wypierdalaj z forum!!! Nie spamuj

:huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh: :huh:

Pupa z ciepie ja ci pomagam a ty taki ty ty ty ty: xD

Opublikowano

Bananek czyli Venom. Dodam tylko, że on jest naprawdę super i przez to, że ma takie wcięcia pod skrzydłami ciężko go kliknąć i przez to on wymiata,

P.S Ja zbieram minusy.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

@up dzięki za info :) masz minusa jak chcesz :P A propos, ile można maks walnąć z tej Niemocy?

Z bananka oczywiscie

Opublikowano

Gupku, który daje mi plfusy, platfusie ty. Akysz! Niech porządni obywatele, prawdziwi Polacy i katolicy, dają mi minusy! Arrgh!

Banan to jest taka niewyobrażalna moc, że bije ok 400k, tylk ona raty. Ale to jest mega design, chociaż niedoceniany to jest nieoceniony!

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

O kurwa, venoma? On jest dobry tylko na alieny. EMP i już.

Sentinel / solace / spectrum.

Spectrum moim zdaniem na duże serwery, solace przydaje sie głównie w walkach 1 vs 1 z równym sobie, bo 3 to ci zbije 180k na 3 strzały.

Opublikowano

To czyli że Venom się nie nadaje? Bo kurde jak wywalę w błoto 250k urki to troche się wkurze

Opublikowano

Najlepszy jest Spectrum :)) On i jego umiejęność jak w dobrym momencie użyjesz to jesteś nie do pokonania ;p Najbardziej opłacalny prawie najładniejszy i przedewszystkim NAJLEPSZY !!

Opublikowano

Dokładnie, brzydki jak dupa wilkołaka po walce z lwem.

Ja mam solace, opłaca się, nie jedną walkę wygrałem, ale na tak małych serwerach jak mój (GB2) się opłaca wg mnie.

Specrtum fajna umiejętność, ale wygląd to jak wyżej.

Diminsher? Właściwie go nie znam, a mam zamiar kupić. Wytłumaczy to ktoś?

Venom, jego wygląd mnie rozpierdala, ale jest słaby.

Sentinel, znaczy mi się wydaje dobry, ale nigdy go nie miałem...

Opublikowano

Solace jest uniwersalny bo hp się zawsze przyda , spectrum ma moim zdaniem najlepszą umiejętność gdyż jak cię bije kilku ludzi to ich wszystkich obrażenia w ciebie spadają do 20% , pamiętam jak miałem zdziwko gdy biłem 40 tyś z białki a nagle tylko po 8 :D . Osobiście sam mam diminishera i gdy użyjesz umiejętności i walisz z rsb oraz bieli na podwójnych ekstrasach to typkowi znika osłona w kilka sekund :D Co do venoma to lipa bo można go łatwo dezaktywować używając EMP , a sentinel przez to , że traci wszystkie napędy podczas tej umiejętności i możesz mu odlecieć i poczekać aż umiejętność zniknie to czyni go chyba najgorszym designem (poza wyglądem oczywiście ). Mam nadzieje że trochę ci pomogłem

PS : ja bym wybrał spectruma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...