Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Dobrego i darmowego bota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchaj, ja jestem jedyny praworządny i prawdziwy na tym forum, i podzielę się z tobą moim sposobem na duże sumki uridium. Sposób jest tak prosty, że nawet mój kot umie go zrobić. W sumie to z osób które znam potrafi to zrobić tylko mój kot, bo nie mam zbyt wielu kolegów. Znaczy kiedyś miałem, ale z niewyjaśnionych przyczyn pozbyłem się ich (albo oni mnie) z nk, facebooka i przez to nawet nie mówie im cześć. Wiesz jak to jest, Obniżyli mi lvl na nk, to niech cierpią. Chociaż w sumie radzą sobie chyba lepiej beze mnie niż ja bez nich. Ale to nic. Mam swojego kota. Otóż sposób ten, to trick "na PALCA".Nie chodzi tu o palcówę, małe zboczki. Ale ten palec sam nic nie zdziała. Potrzebuje on towarzyszki. I nie chodzi o pochwę wy zakały. Chodzi o myszkę. Musisz mieć przedwszystkim palca i myszkę. Obejmujesz myszkę i klkasz na boxy ów palcem. Oczywiście potrzeba całą masę innych rzeczy, ale to tak pokrótce. Oto mój magiczny sposób. POMOGŁEM? DAJ MINUSA!

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

@up

masz plusika :D rozwaliłeś mnie tym. Sposób bardzo dobry tylko bardzo czasochłonny

Opublikowano

a ja sie jakos jasno nie wyrazam PROSZE O LINKA a nie o spam!

w tej chwili z free jest valhala exim i biobot valhala jest wylaczona a biobot smiga jak przed wiosenny pierd napedzany świerzym wiatrem :) linka se znajdz chyba ze jestes niepelnosprytny :) a koledzy nie spamuja to ty spamujesz :) bo takich tematów jest w chooj

97v7z7.jpg

Tłumacz angielskiego - profesjonalne tłumaczenia z angielskiego i na angielski

Opublikowano

Słuchaj, ja jestem jedyny praworządny i prawdziwy na tym forum, i podzielę się z tobą moim sposobem na duże sumki uridium. Sposób jest tak prosty, że nawet mój kot umie go zrobić. W sumie to z osób które znam potrafi to zrobić tylko mój kot, bo nie mam zbyt wielu kolegów. Znaczy kiedyś miałem, ale z niewyjaśnionych przyczyn pozbyłem się ich (albo oni mnie) z nk, facebooka i przez to nawet nie mówie im cześć. Wiesz jak to jest, Obniżyli mi lvl na nk, to niech cierpią. Chociaż w sumie radzą sobie chyba lepiej beze mnie niż ja bez nich. Ale to nic. Mam swojego kota. Otóż sposób ten, to trick "na PALCA".Nie chodzi tu o palcówę, małe zboczki. Ale ten palec sam nic nie zdziała. Potrzebuje on towarzyszki. I nie chodzi o pochwę wy zakały. Chodzi o myszkę. Musisz mieć przedwszystkim palca i myszkę. Obejmujesz myszkę i klkasz na boxy ów palcem. Oczywiście potrzeba całą masę innych rzeczy, ale to tak pokrótce. Oto mój magiczny sposób. POMOGŁEM? DAJ MINUSA!

Jesteście coraz lepsi ^^ Solkert masz skilla! :D

ok dzieki co zbierasz?

A taki małe, podłużne, może być rzadkie ;) Domyśl się.

PS. To śmierdzi.

@ topic:

Nie polecam niczego darmowego. Pozostał BioBot, ale jak długo na nim pobodzisz? Sam nie wiem.

Opublikowano

Niema dobrego i darmowego bota. K bot najlepszy i każdy to powie kto go ma. 75k urki i koło 780energi w jeden dzień , żaden bot tyle nie nazbiera. obrucz K bota , niewiem jak z I botem

Wystarczy wydać 35zł i w 12h ci sie wzruci koszt

Opublikowano

35zł jak kupujesz u nas... Od ruskich 20zł, przestańcie przepłacać. Kbot jest w stanie więcej dużo nazbierać ;)140-160k urki na dzień i 1500 energii (podwajacz);)

Opublikowano
żaden bot tyle nie nazbiera. obrucz K bota , niewiem jak z I botem

Przecież to dwa identyczne boty.. Kbot to crack do Ibota...

ref