Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[128X, 64X][1.7.3] ZELDACRAFT HD V0.3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze by było zrobić jeden taki, z wybranych przez użytkowników textur i wgrać do jedengo ale pełnego full hd itd..

A tutaj znów ładne, ale tamte wcześniejsze lepsze. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pozdrowienia. Jestem autorem tego pakietu tekstury, a ja nie doceniam hosting pobierz linki do mojej paczki tekstury bez mojej zgody. I będzie usunięcie tych linki do pobrania i zastępując je teraz. Proszę nie obsługują te pakiety w przyszłości lub będę zmuszony do podjęcia kroków prawnych przeciw Tobie.

Choć Nintendo może być właścicielem serii Zelda, te tekstury i duchy pozycji i elementów GUI nie należą do nich. Należą one do mnie. Dziękujemy za zrozumienie.

Opublikowano

No No,ten textur pack jest wyśmienity :) chętnie sobie go wgram ,ale nie podobają mi się Pochodnie :(

280qird.jpg

mca.png

Zbieram,

add.png

Opublikowano

Według mnie najlepszy texturepack. Mi nie laguje na nim. Lecz nie podoba mi sie okno eq i craftingu;/

Opublikowano

@MrGamesMetin2

Alright, so I'll post in English but I expect you to understand clearly since you requested that I not post my response in Polish.

I AM the owner of the texture pack. I DEMAND that you remove your links from this site. If you continue to refuse, I will contact the advertisers for this site and notify them of this copyright infringement.

Also, to prove that I am indeed the owner of this pack I have made the pack password protected. Go and check to see if you can download the pack from the link that you posted in this thread if you want proof.

I will now quote the terms (which if you would bother to read them you would know that I do not allow anyone to host the content anywhere without permission from me) of downloading the pack.

Licensing Agreement

To jest ukryta treść, proszę