Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Więc tak gram sobie wchodzę na tdm i dołączam do jakiejś gry a tu nagle z 20lv robi mi się 70lvl! Czy mogę mieć za to bana od steam?! dodam że mam 10h przegranych i dowód zakupu gry (paragon) grozi mi coś jeszcze?

Opublikowano (edytowane)

Nie bana nie dostaniesz (chyba) ale dla pewności użyj eam i pse. Bana może dostać ewentualnie host za odblokowanie konsoli. Co do programów za nie bana nie dostaniesz bo sam ich użyłem do przywrócenia lvl.

Edytowane przez KickAssPL
Opublikowano

@up po co bawić się eam-em czy pse jak można to usunąć ręcznie. (No chyba że chce mieć ten lvl co miał)

Tutaj masz napisane jak zrobić 1lvl

1. Wchodzisz do folderu ze steam np.C:\Pliki programów\Steam\

2. Następnie w Folder userdata \ (jakieś cyfry) \ (jakieś cyfryi) / Usuwamy Remote.vdf i Folder Remote (możesz też pousuwać po prostu wszystkie foldery z userdata)

3. Teraz wchodzimy w C:\Pliki Programów\Steam\Steamapps\common\call of duty modern warfare\players\ Usuwamy WSZYSTKIE pliki .STAT

4. Wchodzimy do gry i masz 1lvl

Opublikowano (edytowane)

Jeśli chodzi o 20lvl bez prestiżu to jest godzinka grania więc to nie jest dużo ....... chyba że ktoś nie potrafi grać :D

@EDIT

Sorka nie zauważyłem że on napisał że ma 10h przegrane więc chyba ma jakiś prestiż... mój błąd w takim razie rzeczywiście lepiej żebyś użył pse albo eam. Albo jak się boisz o bana to napisz do supportu o cofnięcie lvl i już.

Edytowane przez RudiFix
Opublikowano

Jeśli chodzi o 20lvl bez prestiżu to jest godzinka grania więc to nie jest dużo grania....... chyba że ktoś nie potrafi grać :D

Haaa godzinka ciekawe gdzie :P

U mnie to jest pół xD

Opublikowano (edytowane)

Haaa godzinka ciekawe gdzie :P

U mnie to jest pół xD

No ja już pisałem tak ogólnie.... nie czepiaj się (dla zielonych graczy :) ) dla mnie też 20 lvl to jest jakieś 30 minut :D

Ps. spacja jak się nazywał ten wasz serwer co razem na nim graliśmy ?

Edytowane przez RudiFix
Opublikowano

Cóż takie skilla że 20lv w 30min to nie mam :D w mw2 gram zaledwie kilka dni ;D

Rozpatrzę all posty jak to zrobić dzięki wszystkim na pomoc lecą + lub - można close

Opublikowano

Cóż takie skilla że 20lv w 30min to nie mam :D w mw2 gram zaledwie kilka dni ;D

Nie trzeba mieć dużego skilla chodź by nie wiem co to i tak i tak w 1 godzinkę wbijesz na TDM. A z eam i pse zawsze jest możliwość że bana wyłapiesz.

Na przyszłość rób kopie playerstats.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...