Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]AK-47 Pernament

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś nexon ogłosił że od od 26-28 będzie dostępne AK-47 za 80 k gp

beztytuuwfg.jpg

Link do tematu:

http://en.combatarms.nexoneu.com/NXEU.aspx?PART=/News/Notice&BoardIDX=1630

Opublikowano

szkoda że tyole nie uzbieram xD ale fajnie że dają kolejne bronie na perma za GP. Niech tamten ktoś kto się "zajmuje" tematen z eventami to doda

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

AK-47 moim zdaniem nie jest dobrą bronią! Może i jest mocne ale bez dobrego skilla tą bronią nic nie zdziałasz

Również pochwalam to że nexon się stara i daje kolejne bronie na perma za gp :) co to będzie jak wszyscy po

tym będą z kałachami biegali <3 Lepsza byłaby na perma inna broń :) P90 albo M4A1 <3

THX za info :)

_K4R0LiN4_ .png
Opublikowano

ja tam popieram AK-47 ;) , jest dobre i celne tylko trzeba

umieć grac xD . Jak będzie AK-47 na perma to możliwe ,że NEXON

da GP HAZARDY xD

@edit .

Mam pytanie .. Czy to jest pewne na 100 % ,że będą Gp Hazardy ?

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

@edit .

Mam pytanie .. Czy to jest pewne na 100 % ,że będą Gp Hazardy ?

nie wiem skąd wyleciałeś z tym pytaniem ale na 90 % tak zawsze przy permach za GP dają żeby było możliwe uzbieranie tej kasy

312v57r.png

Opublikowano

Mogli by już dać G36E ,ponieważ dużo osób kupuje tą broń jest b. dobra i popularna no ,ale cóż. Nie mogę się doczekać GP Hazardów ;]

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

o Co chodzi ze maja byc GP HAZARDY? Czyli zawsze jak dodaja jakas bron na perma to tez daja GP HAZARDY?

Napisąłm to powyżej ale szczegół... Tak dają GP hazardy - takie skrzynki z GP

312v57r.png

Specjalista
Opublikowano

Ci co mówią że to shit niech dają 1 na 1 z moim kolegą z klanu, ludzie ze specami, cqb, tr i innymi nxami z nim nie mają szans

kałachy to mocne bronie tylko wymagają opanowania

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

ale oczywiście nie dadzą GP-hazardów za darmo tydzień lub dwa przed wystawieniem broni na perma nexon organizuje event gdzie dziennie możesz zdobyć 1 GP hazard (informacja dla nowicjuszy )

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

fajnie tylko troche drogo bo nikt z nizszej rangi nie kupi tego a to niejest taka bron ze high beda sie o nia zabijac

i jeszcze jedno

AK-47 moim zdaniem nie jest dobrą bronią! Może i jest mocne ale bez dobrego skilla tą bronią nic nie zdziałasz

Również pochwalam to że nexon się stara i daje kolejne bronie na perma za gp :) co to będzie jak wszyscy po

tym będą z kałachami biegali <3 Lepsza byłaby na perma inna broń :) P90 albo M4A1 <3

THX za info :)

jesli kazdy by dostal p90 albo m4a1 to bys niemiał glowy xD z respa do respa by pizgali a z ak przynajmniej dojdziesz jakis kawalek bo to niejest az tak celne zeby pizgac przez pol mapki xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...