Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dział Private Metin2

Kaspie

Czy utworzyć dział z prywatnymi serverami metin2  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy utworzy? dzia? z prywatnymi serverami metin2

• Tak
      22
    • Nie
      18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem nie oplacalo by sie robic Kanalu na prywatne jak one durch sie zmieniaja a moze to byc w dziale M2 tak jak jest :D PROSZE WCHODZIC NA LINK W MOJEJ SYGNATURCE

Opublikowano

Wasze Tak/Nie nic nie da :)

O subfora private metin2 decyduje mod a o dział z prywatnymi serverami do metin2 decyduje GM (chyba) albo Admin

­39566146920630933015.png

Opublikowano

noł łej

bedzie to tylko zbędne podoforum.

sam kapec mówił all idzie z elite******

więc all którzy nie będą mogli tam wejść to wszystko co tam jest to na elite***** będzie.

76561197995014005.png

Opublikowano

@UP

Tak to po co tu siedzisz skoro wszystko jest na elite******

PS.

Ale lepiej zrobić private dla wybrańców.

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
@UP

Tak to po co tu siedzisz skoro wszystko jest na elite******

PS.

Ale lepiej zrobić private dla wybrańców.

To by się dzieci przeniosły do działu metin2 zamiast do prywatne serwery i tam by powstał jeszcze większy spam.

@edit

nie zauważyłem daty ostatniego posta, sorki :P

Jakiś ludź usunął...

Opublikowano

moim zdaniem lepiej zrobić SubForum ,,Polskie Prywatne Serwery'' ponieważ w tym co jest powinny być chińskie i info o nich a w Polskich polskie pewnie nie jedna osoba chciała by zagrać na chińskim ale tyle spamu od polskich że nie można znaleść

To moje zdanie:)

fs.png

Opublikowano

#Edit

Ooo żal nie spojrzałem na datę tematu ^ ^

Sry za spam

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

a ja jestem za usunieciem tego dzialu. (caly dzial metin2)

dzieci ktore dopiero co dostaly internet i nie znaja regulaminu i netykiety porzadnego zachowywania sie w sieci spamuja tam naokraglo o tym ze

"pómocy mi siem nie hce metin włonczyci!"

i że

"zrobiłem se pryfatny server metina i jak ktos hce to morze wejsc bo nikt nie hce wejsc :("

ew.

"czemó mi haki z sprzet puł roku nie działajom?"

chociaz mozna jeszcze wprowadzic opcje

tylko super pro mastah moga pisac w tym dziale albo cos

@down

jak bys byl spostrzegawczy to bys zobaczyl ze

KURWA NIE JA TO ODKOPALEM!

przepraszam za wulgaryzm

.

Opublikowano

Co z tego, że stworzą 1000 działów jak i tak w każdym będzie to samo?

Pomyśl sobie, że każdy nowy temat to nowy dział, na to samo wychodzi..jestem na Nie..ale i tak nie mamy nic do gadania, zadecyduje administracja.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano
ale ja jestem za tym by powstal ,,Polskie Prywatne Serwery''

Nie mozecie sobie zrobić jakiegoś tematu z spisem polskich prywatnych serwerów czy co? Chcecie by forum sie rozwijało ale zero własnej inicjatywy.

76561198001815076.png
Opublikowano
Nie mozecie sobie zrobić jakiegoś tematu z spisem polskich prywatnych serwerów czy co? Chcecie by forum sie rozwijało ale zero własnej inicjatywy.

Jak nie zaglądasz do tego działu to się nie wypowiadaj,sam zrobiłem taki spis ;]

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

ta ta ale pomyśl kto będzie szukał takiego tematu by napisać?? kilka osób??? i co i tak będa pisac tam a tak będzie wiadomo co i gdzie a zeszto Mounthains juz zrobil ankiete :)

fs.png

Opublikowano
ta ta ale pomyśl kto będzie szukał takiego tematu by napisać?? kilka osób??? i co i tak będa pisac tam a tak będzie wiadomo co i gdzie a zeszto Mounthains juz zrobil ankiete :)

Więc ten temat mozna juz zamknąć skoro macie juz ankiete w dziale.

76561198001815076.png
Admin Cienia
Opublikowano

Po co wam taki dział.. w metinie niema superhacków wyłacznie dla elity, wszystko jest dla publiki.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...