Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[News]Restrykcja IP dla CF'a

qulpak14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale czemu gdzy zrobie nowe konto i chce wejsc na nie po raz 1 to mi wystakuje coś tam REGION i nie moge ztworzyc nawet postaci.

1325845644-U48159.gif
Opublikowano
Możesz tworzyć nowe konto Z8 gdziekolwiek, ale jednak dostęp do serwera gry z IP pochodzącego z czerwonych obszarów na mapie będzie niemożliwe.

Polska jest w czerwonym obszarze dlatego tez nowe konta nie maja dostepu do gry, moga sie tylko zarejestrowac.

Opublikowano

Można grać tylko na katach zrobionych przed 03.08 wiec jesli zrobiles je puzniej to sobie nie pograsz

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

SZCZYT HAMSTWA ! Tych z Z8games chyba poje**** niegrzecznie mówiąc ... kurw* ja chcę se zrobić nowe konto ( bo na starym całe GP przerypałem na BlackMarket i nie mam broni tylko m16 ) :(

CPU: Intel I5 3210M 2,5-3,1 GHz

GPU: AMD Radeon 7670M 2048MB DDR3

RAM: 4 GB 1600 MHz

"Odwaga, to nie brak strachu"

Opublikowano

chlopcy po co sie spinacie niedługo Europejska wersja CF i z8games moze nas w dupe pocalowac przejdziemy na tego CF i wyjebane.

Opublikowano

Chamstwo , teraz można się tylko pochlastac , po co oni to robią ?

Jak w Brazylii jest więcej więcej ludzi , którzy grają na hackach , więc co za tym idzie - Dlaczego MY jesteśmy na terenie czerwonym czy jakuuuś tak ? ;o

Ja konto zrobiłem półtorej roku temu , więc mi nic nie zagraża ^^ , ale chodzi mi o to , że to źle dla innych .

Jednym zdaniem :

Z8Games SCHODZI NA PSY
, To moja opinia
Opublikowano

A trudno Wam zrozumieć, że oni nie mieli licencji do wprowadzania gry na terenie Europy? Inna firma, jak się niedawno okazało, zajmuje się stworzeniem CF'a na naszym terenie

Opublikowano

UP@ No ale po kiego wacława komu licencja? To tak jak ja bym se stworzył priv metina i by Niemcy nie mogli grać. Rasizm xD

Proszę kliknij a uratujesz życie!

www.pustamiska.pl

Moje tuty:

Jak poprawnie wgrać samochody do Gta 4

http://www.mpcforum.pl/topic/437070-gtaivporadnik-jak-poprawnie-zainstalowa-pojazdy/page__p__3114604#entry3114604

Opublikowano

Co Oni Zrobili ;(

Teraz trzeba sie powstrzymać od losowania w BL !:D

Ale niebawem będzie CrossFire Eu!

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Dobra zamykam ten temat, bo wy chyba nigdy nie zrozumiecie, że oni na każdy obszar, muszą wykupić licencję.

W ogóle serwerów Uk powinno nie być, bo nie mają na nas licencji.

Zapomnijcie o z8games, i przestańcie płakać, jakie to z8games jest złe.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Opublikowano

Zgodzę się z tobą, ale nie dokońca.

Owszem, serwer UK, jak sama nazwa wskazuje są przeznaczone dla Wielkiej Brytanii, ale w szczególności korzystają z nich gracze EU, a nam nie wolno z nich korzystać :)

Tak jak by, zrobili to po to, żeby zarobić kasę :)

Dobra ostatecznie zamykam ten temat.

1321371703-U173186.png

Sygnatura by SiemaHeniu

Mój Profil

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...