Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuickCraft - 24/7 50 slotów freebuild/roleplay

Gość Ray

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wyłączony. Będzie nowa mapa i nowa administracja prawdopodbnie. Serwer będzie on za ok. godzinę. Przepraszamy ale ghasty w miescie i wielka sciana lawy to ktorys z moderatorow... musicie komus z administracji podziekowac. Jeszcze nie powiem kto pogorszyl sprawe. Przepraszamy.

PS: @up Ja do ciebie nic nie mam. Poprostu shadowlord tak chce a ja mam to w dupie i nie chce żebyś niszczyl reputacje serwera.

EXPmIpC.gif

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Juz wiemy - AdrenalinaPL usunal wszystko z ftp, rozjebal mape. Podziekowania dla niego, ma konto rowniez na mpc.

Nie ma to jak idiota majacy admina.

W nowym serwerze będę miałtylko ja dostęp do //set i ftp!. Odrazu to mówie.

Na start serwaera każdy otrzyma dodatkowe rzeczy za starcone budowle itp, bedzie rowneiz strona platnao raz ogarniete wszystko.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Nie wiem jak wam adrenalina usunął jak go nie ma od godziny .

Znów próbujecie kogoś oczernić.

Pisałem z adrenaliną i wyszedł. Nie wiem kto się wam wbił na ftp ale nie opierdalajcie ludzi bez dowodów .

Opublikowano

Wypieerdalaj z tego tematu i nie wkurwiaj . Nie jestes na serwerze masz bana, rangi tez nie masz, moglbys wylaczyc serdecznie ten temat?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

sluchaj ja w sprawie o adrenalinie nic nie widziałem. Wierze TGF'owi na słowo. Postaram się zobaczyć te logi. W twojej sprawie osa też za dużo nie widziałem. Próbowałem jakoś cię usprawiedliwić ale znacie shadowlorda...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Serwer będzie wyłączony do jutra - robimy coś inneog nżtteraz, wszystko inaczej, coś niezwykłego.

Będzie to ogromna pozytywna niespodzianka.

Jutro serwer będzie działał.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

nie mozna miec hackow, jest antyxray antihack anticheat to raczej wykryje, a jak nie to i tak bana dostaniesz. za wszystkie mody typu xray i fly mod .

EXPmIpC.gif

Opublikowano

A bawi was to że pod moją nie obecność obgadujecie mnie że usuwam wam z serwera różne rzeczy , jaki to ja zły jestem, że taki fajny serwerek chce rozwalić.

To wy zachowujecie się jak dzieci i zamiast wyjebać mnie z sensownym powodem a nie obgadujesz mnie wszędzie .

TO WKURWIA. Niesamowicie ...

Opublikowano

hacka na pewno nie , ale podaj nazwe

up był wcześniej

Edit:

Ponawiam pytanie czy server posiada stronę lub forum?PW

//Zakaz umieszczania linków do stron

sygnamv.png

Opublikowano

Serwer zostanie inaczej zrobiony inna ekipa

i wiele lepszy

Więc juz się zamknij i wypierdalaj

motoryy.jpg

Pomogłem Daj Plusaa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...