Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Moje problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jak orientuje się ktoś? Jak to zrobic?

@xFrez Pisałem do Ciebie na GG ale nie odpisałeś -.-.

Dać to w png? Czy co mam zrobić?

Opublikowano

autoit nie obsłuży png przy szukaniu obrazka to sobie odpuśćcie tworzenie jakiś niemożliwości

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

autoit obsłuży png, nawet z przeźroczystością za pomocą gid+, ale jeśli twierdzisz że jest możliwe przy szukaniu obrazków z użyciem gid+ i wykrywaniem przeźroczystości w kanale alfa w ImageSearch to bardzo proszę podziel się z nami wiedzą na ten temat

png i bmp to całkiem różne formaty zapisu i wartości kolorów w obrazku

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

autoit obsłuży png, nawet z przeźroczystością za pomocą gid+, ale jeśli twierdzisz że jest możliwe przy szukaniu obrazków z użyciem gid+ i wykrywaniem przeźroczystości w kanale alfa w ImageSearch to bardzo proszę podziel się z nami wiedzą na ten temat

png i bmp to całkiem różne formaty zapisu i wartości kolorów w obrazku

Ja tutaj już nie mówię o png tylko bmp. Idę już spać ale widziałem taki temat i gościowi działało tylko, że na większych obrazkach :/. Jutro jak znajdę to dam link.

Opublikowano

Hancoock mozesz powiedziec na jakim privie grasz? wiem, ze to offtop, ale jesli np. grasz na EliteMT2, to dam ci takie itemy, ze nie bedziesz juz musial zmieniac bonusów.. pisz priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...