Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Zmiana hasła

Tibiacz1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie! Kilka dni temu mineło 120 dni od ostatniej zmiany hasła do mojego konta. Dziś chciałem sie zalogować, lecz odrazu przekierowuje mnie na stronę do zmiany hasła. Kiedyś nie było z tym problemu, podawałem odp, nowe haslo i było elegancko. Teraz niby tez nic trudnego, gdyby nie fakt ze nie dochodzi mi email z nowym haslem. Poczte mam na portalu o2.pl, lecz przy zakładaniu konta końcówke podałem tlen.pl . Więc co mi pozostaje? Znam oczywiście id, haslo, 1sze hasło, odp do pytania, pytanie chyba tez(ale nie jestem pewien na 100%) no i oczywiście mam dostęp do tej skrzynki, na która niestety to haslo nie dochodzi. I jeszcze dodam że to nie kwestia czasu, ponieważ około tydzień temu, kiedy jeszcze zostało mi kilka dni do przymusowej zmiany hasła, chciałem dobrowolnie je zmienić lecz problem był ten sam co dziś, a emaila jak nie było tak nie ma. Liczę na szybką pomoc, i okazanie powodu do dania tego + czy - :D

@edit

Dobra, dzięki za odpowiedzi, tylko nie rozumiem posta lolek1ss, ale to drobiazg :D Mniej więcej wiem co teraz robić, poczekam kilka dni jeszcze może i tego ticketa napisze. + czy tam - poleciały :) No i można zamknąć.

Edytowane przez Tibiacz1
87.jpg
Opublikowano

Końcówki w mailu nie mają znaczenia , jak miałeś tlen.pl czy o2.pl to i tak powinno ci przyjść. Po prostu o2 daje alternatywę jaką końcówką chcesz zarządzać . A co do hasła to może jednak maile ci się pomyliły sprawdź pozostałe swoje skrzynki. U mnie nie ma takiego problemu mail przychodzi\i po paru sek. , a hasło już zmieniałem kilka razy.

Powodzonka życzę bo szkoda konta:)

f5eea1e979090638.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...