Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF BC2 Original

bogus2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , kupiłem w empiku battlefielda orginalnego , w pudełku mam tylko płyte , bez instrukcji , co mnie dziwi . Do rzeczy mam małą karteczkę z kodem naklejoną , gdy instaluje i wpisuje , piszę mi że nie poprawny kod , wpisywałem 4 razy napewno był dobrze , nie mam paragonu , co robić? reklamować w empiku? czy może coś robie źle?

Opublikowano

Jest może w kodzie ź ?

Może źle przepisujesz, sprawdź dokładnie, jeżeli nie dali ci instrukcji to reklamuj, ale bez paragonu chyba nic nie wskórasz.

OndteAw.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To jest z Ea Classic..

Wiem.

Płyta a pod spodem naklejony kod.

Leć do nich niech to sprawdzą.

Może się jakoś dogadasz.

Jeżeli było to dziś , masz jeszcze szanse.

+ przy tym samym kasierze...

Nikłe szanse.

Ale zobacz niech sprawdzą czy kod działa.

Opublikowano

bez dowodu kupna ( paragonu ) reklamacje nie sa uznawane, tym bardziej, ze pudelko zostalo otwarte, folia naruszona, itp.

przeciez mozna tak robic z kazdym kodem... otwierasz gre dodajesz sobie do gier i heja reklamacje...

mi ostatnio sklep 3kropki wyslal gre bez klucza, no coz, gra byla zamknieta, wiec "niestety ale oni nie moga otwieracpudelek" no i musialem pisac do supportu, support poprosil mnie o fote pudelka, skan albo zdjecie paragonu. wykonalem te czynnosc i klucz dostalem w wersji elektronicznej.

jesli uzytkownik w ogole wchodzi na te forum jeszcze... ( w co watpie) to jest bez szans, i moze sie spokojnie wkurwic, oraz rozjebac empika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...