Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceria

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy ja zle czytalem czy Mou zabronil tworzenia tematow nt.tego pseudo servera?

Chwila chwilą. Nie rozumiem paru spraw. Dlaczego to Beta testy skoro userzy nie zostali poinformowani o tym? Tutaj jest wprowadzanie w błąd userów co konczy się warnem.

I skoro się tak bawisz, to nie chcę widzieć kolejnej Twojej reklamy o tym porąbanym serwerze. Zareklamuj go na jakieś topliście, forum z 10 osobami, ale nie tu. Moja decyzja jest nieodwracalna. Wszelkie środki dyskusji na ten temat będą się kończyły blokadą pisania postów na czas nieokreślony.

Żegnam.

Opublikowano

czy ja zle czytalem czy Mou zabronil tworzenia tematow nt.tego pseudo servera?

Chwila chwilą. Nie rozumiem paru spraw. Dlaczego to Beta testy skoro userzy nie zostali poinformowani o tym? Tutaj jest wprowadzanie w błąd userów co konczy się warnem.

I skoro się tak bawisz, to nie chcę widzieć kolejnej Twojej reklamy o tym porąbanym serwerze. Zareklamuj go na jakieś topliście, forum z 10 osobami, ale nie tu. Moja decyzja jest nieodwracalna. Wszelkie środki dyskusji na ten temat będą się kończyły blokadą pisania postów na czas nieokreślony.

Żegnam.

i jak sie z tym czujesz?

Opublikowano

Zbliża się koniec tygodnia dobrze żeby administracja podała jakieś nowsze informacje na temat startu i ogólnie serwera (co dodali , co zostało jeszcze do zrobienia).

Fajnie by było jak by w poniedziałek można było już pograć ;]

Opublikowano

Administracja tego serwera mogla by dać jakieś info hmm? Kiedy start?

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...