Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Alceria

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No.. poczekam poczekam, szkoda że tamta wersja to była beta bez uprzedzenia..

Zobaczymy..

Opublikowano

Jezeli Bd to Server Taki jak w prezce zagram napewno,

Jezeli Bd to samo co z reszta serverow [HA]Merkon i padnie po tyg to bd lipa

a jeszcze troche mnie od zapowiedzi odpedzilo to Każdy rajd rozpoczynamy poprzez przepustkę, którą można kupić w ItemShopie. tylko w is? nie bd mozna wydropic albo cos?

Opublikowano

Rajdów w Metinie nigdy nie było, pierwsi wprowadzili je NevrasT. Rajd polega na zebraniu grupy (u nas conajmniej 5 osobowej) i wraz z grupą wybić co do jednego moba na danej mapie. Potem sa metiny, bossy itd. To bardzo ciekawe, sam uwielbiam na nie chodzić.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Witam,

Wydaje mi się, że nikt nie poda dokladnego startu, ponieważ jeśli nastąpi "poślizg" grupa jebniętych ludzi będzie spamować w temacie pisząc "kiedy start?, zal czemu serwer nie hodzi" i tak będą spamować do czasu wlaściwego startu.

Administracja wtedy straci wiarygodność, gracze się zdenerwują i pójdą na inny serwer.

Poza tym Moderatorzy forum znowu się zestresują, że prezentacja niezgodna z regulaminem (data startu nie prawidlowa itd) i wtedy Pan Merkon dostanie "upomnienie/bana" od administracji i zakaz reklamy serwera na mpcforum.

Ogarniając trochę życie, napisze wam moje przypuszczenia co do ewentualnego startu:

-dadzą klienta 1-2 dni przed startem

-prezentacja serwera w dziale publikacje pojawi się ok. 2-3 godzin przed wlaściwym startem

-godzina startu będzie wieczorna

-możliwe, że będzie to jakiś piątkowy/sobotni wieczór

-może jakiś event na start??!

Administracja wie na pewno, że jeśli teraz zawiedzie to nie ma już sensu bawić się w "posiadanie wlasnego serwera prywatnego w grze metin2"

Wszyscy popelniamy blędy.

Każdy bląd kosztuje, czasami da się go naprawić, a czasami może być już za późno.

Pozdrawiam

Assim

Opublikowano

Hmm zapowiada się ciekawię , tylko nie wiem czy ten Raid nie skopiowaliście z Nevrastu ..

Zapraszam na fellyourskill.pl ! - Twoje centrum Counter-Strike

Opublikowano

mam pytanie jeszcze czy bedzie zwoj zmiany umiejetnosci np z bodegop na mental u npc lub itemshop?

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

Kiedy start ?

PS Najlepiej było by w niedzielę lub sobotę

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Opublikowano

Mymok weź nie spamuj post pod postem...

1)R3SPecT ma zawsze racje
2)Jeśli uważasz że R3SPecT nie ma racji, popatrz na 1 pkt
3)Jeśli twoje zdanie jest podobne lub takie same to R3SPecT i tak ma racje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...