Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamer Mod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z kamer modem, ponieważ gdy włączam Attack Speed lub Walk Speed to automatycznie po 3/5 sekundach mnie wywala to momentu w ktorym wybiera sie CH.

Poza tym raz na jakis czas wyskakuje "?????????? ??????" i do wyboru tylko Tak lub Nie po czym wylacza sie metin co zrobic;>? prosze o szybka odp

Opublikowano

Jak włączasz kamera i dajesz speed hack to pojawia się okno fix. i tak włącz attack speed . zeby było na zielono . Pamiętaj nie przeginaj z speedem bo lognie ;)

1323717436-U247153.gif

Opublikowano

Po prostu cie wywala bo to jest bugowanie. Jak dajesz np. 500do speed to rób tak że wciskaj W (ruch do przodu) co 1 sec NIE PRZYTRZYMUJ tylko RÓB SERIE RUCHÓW :D Ja tak robie i nie wywala :D

Opublikowano

matko wez nie postuj kur** tylko czytaj-.- nawet jak dam 110 to mnie wywala.... przy ataku jak i przy bieganiu, nawet jak nie ustawie nic z tych rzeczy i dma samo COmbo to mnie wywala

Opublikowano

Przeinstaluj wszystko jak nie pomoże to poprostu server jest taki lub coś innego

49699371.png

Najlepszy polski hard priv. Po 2 dniach 4500+ postaci

Codziennie 1500+ graczy online

Brak bugow!

Brak lagow!

Brak wywalania z servera!

Opublikowano

Po tylu postach dopiero piszesz ze to chodzi o moda na PL? :) Trzeba bylo tak od razu. Prawdopodobnie na PLy jakies zabezpieczenie wprowadzili i teraz jak ustawiasz attack speed to kicka, niewazne czy dasz 90 czy 110, to i tak bedzie kick. Na walk speed nie ma takiego problemu, tylko musisz sie ruszac kroczkami malymi.