Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

InsansMT2 [PL][DEDYK]

Ŧalse

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Nie ogarniam . Twój post jest chyba na najniższym poziomie -,- Rozmawiałeś z kimś z teamu w ogóle ?

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Pograłem chwile na serwerze. Niestety nikogo nie zobaczyłem na nim, grałem sam! Przez około godzinę nikt nie napisał nic na wołacz, czyli nikogo tam nie było.

Ale mimo to chwile posiedziałem i mój wniosek wygląda następująco: Ogólnie do serwera nie mam zastrzeżeń. Szybko i przyjemnie się expi (oczywiście na pustych spotach), bony wchodzą nawet dobre. Dodajcie kd do handlarzy, komu przy takim expie będzie się chciało siedzieć w lesie i dropić kd :/ Dajcie nawet po jakieś 20kk za sztukę, ale dodajcie je... Jeżeli chodzi o drop... to tragedia. Oczywiście mówię tutaj o przedmiotach dla biologa, jak nie zwiększycie dropa zębów i całej reszty to w ogóle usuńcie misje z biologiem bo nie wiem ile ktoś by musiał tego dropić, żeby zdobyć ponad 10 zębów czy ksiąg klątw.

Serwer do trudnych nie należy, nawet można powiedzieć, że do bardzo łatwych, więc można by dodać do handlarzy rosy.

To tyle ode mnie. Mam nadzieje, że coś zrobicie z tym co napisałem.. Otwórzcie serwer jak najprędzej, bo i tak na becie nikt nie gra... Czekam na otwarcie.

Opublikowano

Skan tego launchera z domowego oprogramowania. 12h

Daj strone co przyjmuje 170mb to pogadamy i moze kurwa wkoncu ktorys z was wywarnuje spamiarzy ?

Pograłem chwile na serwerze. Niestety nikogo nie zobaczyłem na nim, grałem sam! Przez około godzinę nikt nie napisał nic na wołacz, czyli nikogo tam nie było.

Ale mimo to chwile posiedziałem i mój wniosek wygląda następująco: Ogólnie do serwera nie mam zastrzeżeń. Szybko i przyjemnie się expi (oczywiście na pustych spotach), bony wchodzą nawet dobre. Dodajcie kd do handlarzy, komu przy takim expie będzie się chciało siedzieć w lesie i dropić kd :/ Dajcie nawet po jakieś 20kk za sztukę, ale dodajcie je... Jeżeli chodzi o drop... to tragedia. Oczywiście mówię tutaj o przedmiotach dla biologa, jak nie zwiększycie dropa zębów i całej reszty to w ogóle usuńcie misje z biologiem bo nie wiem ile ktoś by musiał tego dropić, żeby zdobyć ponad 10 zębów czy ksiąg klątw.

Serwer do trudnych nie należy, nawet można powiedzieć, że do bardzo łatwych, więc można by dodać do handlarzy rosy.

To tyle ode mnie. Mam nadzieje, że coś zrobicie z tym co napisałem.. Otwórzcie serwer jak najprędzej, bo i tak na becie nikt nie gra... Czekam na otwarcie.

Drop itemow do biologa zwiekszony jest a o kd mysle

11-37.59.93.25.png
Opublikowano

@UP

Kamyki mogą być 10 , ale żeby było na nie 100%

Poprawiony drop z metków do 85 lvl bo ich nie opłaca się bić.

0 fabuły , gonitwa za topką co przyczynia się do kupna dopalaczy w is

Poje.. System ulepszania: Brak zysku na broniach 65 70

Moja propozycja: Kamyki duchowe z metków , drop szkat blasku księżyca z metków z których leciałby roski (często) małże(czasem) Mapki do dt(To pozwoli na częste zdobywanie broni z ripka) Perły(żadko) kd +3 z metków które ulepszałoby się u sury do +5

To odgoni ludzi od żmudnego expienia , doda nieco fabuły itp żeby ludzie mieli co robić

Pozatym: Głupio to wygląda syrek ze śr z zatrutego itp.. Od tego jest bojowy a Truta jest do expa.

Opublikowano

serwer spoko wbiłem 80 180 minut tylko DT zbugowane system ulepszen broni do dupy po becie zagram .

POMOBŁEM DAJ + ;)

Opublikowano

Tak ale jak widze serwer poleciał w IS ... Bo nie widac małży w sklepie ani pereł .. żeby ulepszyc cos na dobry item trzeba ich sporo .. i są w IS..

Chcecie stworzyć dobry serwer czy też dobrze zarobic ? ...

Pomogłem ? To wiesz co zrobić ; > hehe

Opublikowano

Pobieranie: config.ini 0.41 MB

Sprawdzanie:config.ini

Ładowanie plików

Ja od wczoraj mam cos takiego i nie dziala mi ani patcher ani client... co zrobic wiecie moze?

Opublikowano

ja mam pytanie do Falsa, mianowicie czy będzie reset postaci?(przydaly by sie roski ale niemuszą być)

przydały by sie jeszcze marmurki u jakiegos handlarza(moga byc nawet po 20kk byle by były ponieważ jest 0 dropu jakichkolwiek itemów)

Opublikowano

najbardziej mnie przeraziło to żę na na np. buty feniksa na +7 2x b perła i broszurka i tak jest ze wszystkim.mam nadzieje że coś z tym zrobią bo będzie przypał.

Opublikowano

Ładowanie plików

Ja od wczoraj mam cos takiego i nie dziala mi ani patcher ani client... co zrobic wiecie moze?

Opublikowano

Ładowanie plików

ty kurwo mała na co spamujesz 20 razy ten sam post,OGARNIJ.

Opublikowano

"nie wrzucaj kd?" ok, ale bedziesz mi dropił, to ma byc serwer easy, wiec kd powinny byc u handlarzy, chociaz te+3. Radze poprawic drop z metkow 85 i 90, drop praktycznie zerowy, a biłem je dzis przed 10. Miały także lecieć perły z metków 60+, przynajmiej tak pisałeś, leca tylko małże. Następna sprawa jest ulepszanie stalki, Było napisane, że nie potrzeba ulepszaczy na itemy do 75lvl, a tutaj niespodzianka, dropnąłem stalke i na +7 2x biała perła i brocha;O. Radze też poprawic drop itemów z bossów, zbiłem dziś kilka ogonów i nic. A co do pana up, któremu nie działa confing.ini. Ściągnij to i rozpakuj do głównego folderu ftp://91.193.54.86/patch/config.rar . Jeżeli nie będzie ci działać to nie mam pojęcia

Opublikowano

dzieki ale teraz mam do tego momentu

Pobieranie: metin2client.bin 0.61 MB

Sprawdzanie:metin2client.bin

config.ini - OK

Ładowanie plików

i dalej nic sie ne dzieje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...