Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2PL ilosc wojen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,orientujecie czy teraz na PL dokladniej jesli ktos wie s13 czy latwo jest tam zrobic wara w sensie takim ze gildi troche zainteresowanych.A nie ze nie ma z kim wara zrobic.Poniewaz nie wiem czy grac bo bez wojen troche nudno a dziennie chcialbym chociaz miec latwosc zrobienia 3 warow w czasie ktorym jestem na komputerze 4-5h.Prosze o pomoc dziekuje z gory

Opublikowano

Jeżeli chodzi ci o to czy łątwo zrobić wojne ,tak wystarczy chciec i wyzywać na walke liderów ktorych widzisz . A jeśli chodzi ci o to czy ktoś dołączy do twojej gildi wystarczy dobra zacheta , że cały cas wojny , zawsze sobie pomagać poprostu zgrany squad :)

Opublikowano

Ludzi do wojen nigdy nie brakuje , jeżeli chcesz żeby ludzie dochodzili do twojej gildii powinieneś wyposażyć się w serwer TS3 , napisać na forach że jesteście zgranym składem itp .

Jeżeli szukasz darmowego i 24godzinnego serwera ts'a masz w mojej sygnie .

Mogę pomóc napisać ci zachęcającą prezentację gildii , liczę na + ;)

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano (edytowane)

JIA mogeł siem s tobom bić hoć m1 h2 nik KrulWielki jestem pszy kofalu ólepszam moja broń na + 3 ale szybgo bo siem sieszeł bo mama mi karze sieł myć !11!!1111

// Dam ci 24h na odpoczynek i wywietrzenie mózgu (o ile go masz) :>

Edytowane przez UppsiK
Opublikowano (edytowane)

@UP Popieram.

@Topic Moim zdaniem na każdym serwerze jest pełno gildii, z którymi możesz zrobić wojne. Patrz na czat jak się gildie wyzywają. Szukaj słabych gildii z aktywnymi liderami.

Edytowane przez Washer

sygnahd.png

Zbieram

add.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...