Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mod] Vehicle by Kondziu7 v1.0

kondziu7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przestawiam Modzik na pojazdy i jednostki latające .

Przerobiłem nieco ich wytrzymałość, ilość pocisków, oraz szybkość

Są to nie zauważalne gołym okiem zmiany, używać z głową a bana nie bedzie .

Zmiany :

- Heli HD (HM nie wiem ) 500 - Kilka magazynków wiecej m124 , rakiety 16 x 5 magazynków

- Heli HIND Pierwsza wyrzutnia 16x 5 rakiet , 2 działko 999x5 naboi + 16x5 rakiet naprowadzających ,Nieco większa wytzymałość

- Heli Blackhawk Misielle 16x5 Rakiet,Nieco większa wytzymałość

- Samolot Raffael 16x5 Rakiet ,+ 999x5 Karabinek ,Nieco większa wytzymałość

- Samolot F15 16x5 Rakiet, 16x2 Bomb ,Nieco większa wytzymałość

- Czołg Chumna 16x5 Rakiet Przyśpieszone poruszanie ,Nieco większa wytzymałość

- Czołg Leopard 30x 5 Pocisków, 999x5 Karabinek czołgowy ,Przyśpieszone poruszanie ,Nieco większa wytzymałość

- Czołg M1A1 30x5 Pocisków, 999x5 Karabinek ,Przyśpieszone poruszanie ,Nieco większa wytzymałość

- Czołg Leclerc 30x5 Pocisków, 999x5 Karabinek , Przyśpieszone poruszanie ,Nieco większa wytzymałość

Istona Informacja !!!

BY ILOŚĆ NABOI W MAGAZYNKU ZWIEKSZYŁA SIĘ TRZEBA WYSTRZELIĆ PIERWSZY MAGAZYNEK !!!

Jeśli ktoś zna możliwość zmiany mocy pociosków\Rakiet prosze o PW , by nastepna wersja była nieco bardziej podkręcona.

Testowane na windows 7 x64

Sprawdzenie - VirusTotal :

Download:

3007.jpg
Opublikowano (edytowane)

Bardzo fajny mod. Myślę, że Ci którzy grają na Urban Ops'ie i Battle Group. Oczywiście leci plusik za wstawkę i za robotę.

@EDIT

Jutro Ci dam jak sobie przypomnę, bo dziś już wszystko rozdałem -,-

Edytowane przez szlachetny1

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Wiedziałem. Już wszyscy robią mody dla pojazdów... A mocy (obrażeń) pocisków nie da się zmienić

Opublikowano

chodzi mi nie o Moc obrazenia pocisków tylko zamiana pocisk rakieta czy to jest specialna linijka w item.bin czy gdzies inny plik rozkodować lub szybkość lotu pocisku czy nie wiem ogólnie zmiany w broniach pojazdowych

Bo próbowałem np dodać do helikopterka HD500 czy tam nei wiem z mapy Paragona , na jego drugie miejsce działko z HIDI (jego 2 miejsca) ale po zmianie H500 z 1 na 2 miejsce crashowało gre czy to możliwe ? czy trzeba by się jeszcze pobawić w grafike aby dodać to działko do tego helikopterka

@wojtekola twoich opinie mnie nie ruszają

3007.jpg
Opublikowano (edytowane)

@Up

Wiem jak to edytować, ale nie powiem. Nie po to tyle nad tym siedziałem, aby to rozgryźć, żeby inni potem to sobie małpowali. Jak tak bardzo chcecie modów do pojazdów piszcie na pw, lub http://www.mpcforum.pl/topic/414576-vehicle-n00b-mod-v10/page__mode__show .

A tak wogóle o co ci chodzi? Bo nie wiem czy o to o czym myślę, HD500 to MD500. Ale HIDI? Może HIND? Nie mam pojęcia. Weź to jakoś wyjaśnij bo nie ogarniam. Jakie działko? Chciałeś zamienić m134 z MD500 na co? Rakiety z Hinda czy podczepiane działko?

Jakie kur** hidi??

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

@2Up

Tak się nie da. Musiał byś edytować pewien plik z danymi pojazdu. Można jedynie zmieniać uzbrojenie, a nie dodawać.

Opublikowano

hahahhha to właśnie przykład jakimi pijawami jesteście . Inni - lepsi od was użytkownicy którzy tworzyli cheaty udostępniali Adresy , nawet całe bazy i pomagali innym a wy jak typowi Polacy biedacy , zazdrośnicy .. nikomu nie pomogę ! o swoje się tylko martwię !

hahahHahahahhahha !

RZUCAM NA WAS POGARDĄ.

+++++++++++++++++++++++++++

15930.gif

Opublikowano

to temat o modzie a nie do wyżali wania się dzieci , Adrenalina odszedł nie był on pierwszym ani ostatnim . A ty się załamałeś i rozpowszechniasz pierdoły

3007.jpg
Opublikowano

Pracuj nad składnią i stylem wypowiedzi bo nie jestem w stanie tego znieść . Pisz poprawnie po polsku ułomie .

Jak jesteś taki Fifarafa to zrób tuta dla innych jak edytować "broń" w pojazdach.

15930.gif

Opublikowano

@boho963 jak zmienie wyszystko na unlock ammo to juz bedzię przesada jak dla mnie . Jednak Jakiś limit ammunicji musi być i co to za gra gdy nie masz limitów . jednak troche umiejętności gry trzeba mieć .

3007.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...