Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] 50 level w 10 dni woj

Gony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

f799c8bbc2c73e91.png

Opis

Witam Was,jest to mój nowy toutorial o tym jak nabić 50lvl wojem w 10 dni.Często były takie tematy ale innymi postaciami lub w ogóle,a ja tu powiem dokładnie o woju.Napiszę tu i o mentalu i o bodym bo jak wiemy to najczęściej wybierane klasy i najłatwiejsze.Proszę o nie zamykanie tego topicu ze względu że był,bo były zupełnie inne.

Czytając ten temat szybko i sprawnie dowiesz się jak expić używając hacków z mpc,bez IS!Niestety dużo czasu będziemy spędzać na komputerze ale opłaci się!Najlepiej się w to bawić na ferie,zdobędziesz także chara do dropu i do łowienia.

Początki

Początki będą trudne szczególnie jak mieliśmy postacie powyżej 50 lvl,będzie Nas to nudzić i nurtować ale nie zapominajmy o naszym celu.Jeżeli będziemy grać na serwie zaczynając od zera ,gdzie ceny są małe będzie nam bardzo trudno...Ja kieruję się wyznacznikiem bodzi.

Ceny:

Bodzio --> do 10kk ceny małe

Bodzio --> od 10kk do 50kk ceny średnie

Bodzio --> od 50kk do 200kk ceny wysokie

Powyżej 200kk ceny bardzo wysokie i gra pójdzie szybko i łatwo.

Na start dostajemy standardowe eq.

8;00-Eq starczy nam do 5 lv.Na psach , dzikich i wygłodzonych dobijamy 5lv.Następnie idziemy na wilki , nie zaczepiając alfa i tym bardziej szarych,dobijamy tam 7.

Teraz idziemy do miasta.Tam sprzedajemy wszystko co nam dropło i wybieramy skille.Udajemy się do kowala i ulepszamy tarczę do +3,mnisią do +3 i miecz do +2.Teraz kupujemy 20 potów i może z 5 niebieskich.Idziemy spowrotem na expowisko i idziemy robić misje od 1 do 6 oraz misje biologa.Po zrobieniu misji mamy 10lv.Idziemy ulepszyć eq do +5 i kupujemy poty które powinny nam starczyć na 20 minut.

9;00-mamy 13 lvl i eq +5 oraz zapas potów na 30 minut.Wybieramy się na czerwone dziki i zaczepiamy misie.Expiąc robimy cały czas misje od biologa.Teraz gdy naexpimy 14-15 lvl idziemy do m1 i robimy wszystkie misje jeżdząc na SH.

9;40-Wybieramy się na zaprysy w m2 na początku i expimy dobijając tam 16-18 lvl.Kupujemy eq na nasz lvl czyli dwuręcz na 15lvl i tygre,robimy je na +4/5.Idziemy na dzikusy, dokładnie na ten spot w jinno.Przepraszam za mały wybór królestw.Miejsca zaznaczone czerwonymi kropkami to nasz spot na ten lvl.:

10b64f88b4485def.jpg

11:00-Mamy dużo kasy na poty bo musimy zbierać każde yangi i sprzedajemy wydropione itemy.Kupujemy full eq potów. i expimy.

12;00-Mamy z 23 lvl i dalej expimy...

16;00-Mamy z 26/27 lvl i kupujemy kosę i lwią i robimy do +6/7 i biżuterię.I odpalamy EasyMetin2 na pustyni szukając jakieś miejsce ze skorpionami i słabszymi moobami,odpalamy także drugie konto i przekłamy na nie trochę kasy na poty i eq.Idziemy nim na wilki i też włączamy EM2.Obydwie postacie expią.

18;00-Koniec EM2,mamy z 28/29 lvl i sami expimy na pustyni głównym charem a naszego dropa zostawiamy,ma jakiś 15lvl.

20;00-Mamy już 30lvl głównym charem i dalej expimy na pustyni w tym samym miejscu .Idziemy nasze eq znowu podkuć na +7/8 bo mamy dość dużo kasy.

20;10-Teraz idziemy do m1 szukać medali konnych jeżeli mamy wystarczająco dużo kasy

(napewno coś tam nam dropło)i robimy dzisiaj konia ^^

21;30-Zrobiliśmy misje na konia,robimy wszystkie zaległe misje.

22;00-Mamy 31 lvl z misji i dobre eq.Wchodzimy na dropa i expimy nim do 20lvl na zaprysach.

22;30-31 lvl szukamy okazji w m1,często boty wystawiają bardzo tanio swój drop.

Dzień drugi

7;00-Idziemy 31 lvl ,nazwijmy go Edward...Więc idziemy edziem na metki z m2,tylko na metki ciemności i na metki zazdry i odpalamy EasyMetin2 na dropie, na dzikusach we wcześniej pokazanym miejscu.

8;00-Szybko na sh wracamy do m1 i wbijamy po kolei do każdego królestwa szukając botków z tanimi itemami(na pewno coś dorwiemy)

8;20-Biegniemy do doliny i tu wychodząc z tp jinno idziemy aż spotkamy pierwszy most,obok niego jest duży spot "zielonych" orków,epximy tam przez 2h.

10;20-Drop się już dawno wyłączył ma z 21 lvl i z 2/3 marmurki.Biegniemy do m1 i kupujemy poty.

10;30-Idziemy na metki zazdry i ciemności dobijając na nich 32 lvl.

12;00-W obszarze Bakra na samym dole przy tp do imha , gdzie znajdują się metki zazdry dropimy przez 1h,exp nam pójdzie i z dzikich łuczników może lotnąć fms.

13;00-Idziemy do doliny,na tym samym expowisku poexpić dropa do 25 lvl

16;00-Drop ma z 24lvl a my z 33lvl.Odpalamy dropa na dzikusach,na "grubych" dzikusach którzy znajdują się na prosto po moście jak idziemy z naszego starego expowiska(w góre) w m2.

16;10-Robimy misje edziem.

17;00-Kupujemy sobie ebo +5/6/7 i idziemy dropić na metkach zazdry dobijając tam 34 lvl.

19;30-Dropem mamy z 25/26 lvl.Robimy 2 lvl konia na edziu.

20;00-Idziemy expić na nasze expowisko w dolinie.

Dzień trzeci

7;00-Odpalamy dropa na dzikusach grubych w m2 i edzia na expowisku w dolinie(z dużym zapasem potów)

9;00-Drop ma z 26/27 a nasz główny char z 35/36.Idziemy edziem expić na BO,czyli na środek doliny,biorąć po 2/3 grupki (omijamy Olbrzymie Łyse Czarne Orki)

11;00-Mamy z 37/38 i idziemy sellnąć itemki oczyszczając ekwipunek i sellamy itemy.Kupujemy zapas potów i śmiertelke +6/7/8 i idziemy expić dalej na BO biorąc po 3 grupki.

13;00-bierzemy dropa do pt i expimy na BO.

16;00-Uff,mamy 38/39 lvl edziem i dropem z 28/29/30 lvl,jeśli dropem mamy 30lvl to odpalamy FB przez EasyMetin2 lub M2Fish by erpel lub sharkbot.Odpalamy także EasyMetin2 na edziu na jakimś małym spocie bo,dając małe przyciąganie, attract moob i duże zużycie potów.

18;00 -Teraz mamy 39 lvl i prawie 40,drop zaś z 3/4/5/6 małży,małże sellamy i dropa odpalamy na FB,znowu ;DSamodzielnie expimy edziem na bo dobijając 40lvl i robiąc 3 misje konia.

20;00-robimy wszystkie misje co nam zajmie dużo czasu,i odpalamy fb na dropie na noc.

7;00-Robimy misje , uff dużo ich jest,na misjach dobijamy 41.Drop ma z 10/15/20 małży,sellamy je.Załączmay FB

16;00-Zrobione misje!Yea!Odpalamy FB na dropie i EASYMETIN2 na edziu dając attract moob i duże przyciąganie ;)

19;00-Koniec botowania na edziu,dużo małży mamy...Mamy z 42 lvl.

20;00-Robimy misje na konia i misje na nasz lvl.

Dzień czwarty , zbliżamy się do celu

Tak tak to już blisko...

7;00-Odpalamy edzia i fb,edzio na EZOTACH,na spocie czerwonków i dropimy riba na EM2 ;]

9;00-Sami expimy na spocie shinso biorąc całego spota BO.

11;00-Sprzedajemy małże i kupujemy riba +9 sr. conajmniej 15 z kd +2/3.

13;00-EXPIMY DALEJ,MAMY JUŻ z 43 lvl,robimy misje na nasz lv.

15;30-Mamy z 44 lvl z misji,szukamy okazji w każdym królestwie , robimy misje na konia.

16;00-Odpalamy EasyMetin2 na BO,w ustronnym miejscu.

18;00-Odpalamy FB na noc ,bo zbieramy na smoczą +9 i na ulepszenie ebo na +9 ;)

Dzień piąty

7;00-Odpalamy fb i EasyMetin2 na ezo.

9;00-Mamy 44lvl i pol.Szukamy okazji w m1 i idziemy dropić na metkach na pustyni,staramy się mieć teraz silne ma m2/m3/m4.

10;00-idziemy expić na pustyni,szukając spotów z skorpionimi łucznikami i wężowymi...

13;00-Patrzymy na stan małży,sellamy je i kupujemy smoczą+9.

16;00-Odpalamy EasyMetin2 na BO do 18;00 i dobijamy 45/46 lvl.

18;00-Odpalamy fb na dropie na noc i epximy dalej na BO do 23;00 dobijając 47lvl.

Dzień szósty

7;00-Odpalamy EasyMetin2 na bo, na spocie czerwonków co chwile sprawdzając czy nikt nas nie zaczepia,oczywiście fb też ;D

9;00-Expimy na pustyni edziem.

16;00-Odpalamy EasyMetin2 na pustyni i robimy tak jak wczoraj misję na konia.

18;00-Idziemy na metki na pustyni.

19;00-Robimy przerwę od metina i spoczywamy śpiąc.

Dzień siódmy

7;00-Odpalamy EM2 i dobijamy w ten sposób 49/50 lvl !

Mamy pro eq +9 i 50lvl , za niedługo boja...To wszystko!

Dziękuję za uwagę.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

W tytule tematu w 10 dni to dlaczego jest tylko 7 dni w poradniku?

Zapomniałeś dodać 8 dzień "Twoje konto jest zablokowane" tak dzień w dzień na bocie to jest duża szansa , że dostaniesz bana (nie chodzi o hackshielda). Chociaż niektórym się udaje.

Zmotywowałeś mnie tym poradnikiem ale bez bota. Plusa dałem od razu jak napisałeś.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Możesz sobie ten gówniany poradnik w dupe wsadzić bo w poradniku jest aby używać exp bota itp Wileki Minus

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

debilny poradnik, w 2 godziny chcesz wbic 18 lvl? pozdrawiam hahah w 2 godziny 10 wbijesz EXPIAC JEDYNIE

Ehh... Jeśli Ty potrafisz 10 lvl w 2godz, no to pozdrawiam Ciebie. W 2 godz, jak się chce można spokojnie wbić sobie ten jego 18 lvl.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sorry, że tutaj pytam ale patrzyłem chyba wszystkie istniejące tematy. Czy mógłby mi ktoś podać link do darmowego easy metina który działa na PL'u? Z góry dzięki :)

Tak samo potrzebny mi łatwy w obsłudze fishbot, do tej pory wszystkie które znalazłem to niemiecki niedziałający szajs. Mam windows'a XP 32bity.

Opublikowano

Całkiem fajny poradnik przeczytałem tyle ... i to jedyny przy którym się wziołem za robote :D już mam 19 lv

Sygnaturka...kiedys tu bedzie...

:D

Opublikowano

Ehh... Jeśli Ty potrafisz 10 lvl w 2godz, no to pozdrawiam Ciebie. W 2 godz, jak się chce można spokojnie wbić sobie ten jego 18 lvl.

To ty z samego początku masz eq +5/6 ?

­

Opublikowano

Git spróbuję go wykorzystać z ciekawości łap +

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Po dłuższej przerwie na mpc zobaczyłem ten o to temat- co widzę?Bezczelnie skopiowany temat z grafiką,ze wszystkim...Przez jakiegoś noobka postmakera.Zero ambicji.Nic więcej,raport-dławię się już z nerwów.

Link do oryginialnego tematu MOJEGO TEMATU.

ORYGINALNY TEMAT

Opublikowano

Dobra... w temacie jest w 10 dni , a tutaj jest opisane w tydzień.

I skopiowane ..

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...