Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem,że pewnie na forum gdzieś jest taki temat o komendach lecz nie mogę ich znaleźć dlatego proszę o napisanie mi komend takich jak:

Teleportowanie się typu,że: tworze dwa miasta np o nazwach : katowice,sosnowiec i chcę się teleportować do Katowic więc jak to zrobić by wpisac w chacie /warp katowice /warp sosnowiec i sie tam przenieść z góry dzięki.

Czy można zmienić miejsce spawnu? jeżeli tak prosze napisać jak lub jaka jest komenda.

jak zrobić tak żeby można bylo mieć prace oraz żeby można było zdobywać automatycznie za prace kase i kupować w sklepie rzeczy. np: jestem górnikiem rozwaliłem klocek i automatycznie dostaje kase za to.

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Opublikowano (edytowane)

Spawn da się zmienić chyba tylko jak ma się plugin...hmm...chyba setspawn się nazywa...To staje się w pewnym miejscu i wpisuje /setspawn i już.

Co do warpów to też musisz stanąć w odpowiednim dla ciebie miejscu i wpisać na czacie /setwarp Nazwawarpa np /setwarp Katowice

Po tym na czacie powinien się pokazać napis Warp Set:Katowice czy jakoś tak.

Co do 3 pytania...do prac potrzebny jest plugin Jobs.

W pliku .yml tego plugina da się zmienić ile ma się dostawać za co kasy/doświadczenia i czy ma się nazywać Miner czy górnik itd.

Jak pomogłem liczę na Plusa : )

Edytowane przez Fero15

MPCForum... jak dawno mnie tu nie było.