Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, posiadam serwer dedykowany i nie mam co z nim zrobić, pomyślałem że mógłbym go komuś wypożyczyć. Aby takowe miejsce dostać wystarczy spełniać takie wymagania :

* Mieć w ekipie przynajmniej jednego człowieka który zajmuje się Skryptem Java

* Grafika nie musi być on jakiś Super, ważne żeby był.

* Człowieka który zna się na konfiguracji 70 % pluginów.

* Doświadczenie w prowadzeniu serwera

* Dość liczna ekipa

* Ludzi którzy potrafią budować

* Pomysły, i sposoby na dobrą reklame

Spełniasz wymagania ? pisz, na pewno się dogadamy !

Informacje o maszynie :

Procesor : Core i5-2400 4x3.1+ GHz

Ram : 16GB DDR3

Dysk Twardy : 2x 2TB - SATA2

Transfer/Miesiąc : Nie Limitowany***

Opublikowano

Zadzwoń do mnie na skype: matiioo22 albo napisz jak wolisz możesz też napisać mi na GG 36001747 to się dogadam

Pozdro :)

50 postów - Jest

100 postów - Jest

200 postów - Nie ma

300 postów - Nie ma

500 postów - Nie ma

1000 postów - Nie ma

Dawaj + oczywiście jeśli pomogłem ;p

Kocham MpcForum :)

18706.png

mca.pngmca.png

Opublikowano

Zadzwoń na skype: demonical21 lub gg:11347438 jakoś się dogadamy, serwer juz posiadam (MineAction) ale chciałbym aby stał na lepszej maszynie(więcej slotów)

Opublikowano

hehe chyba sie spoznilem ale napisz do mnie na gg 504443 jestem czlowiekiem kreatywnym na pewno cos sie uda zrobic fajnego :)

sygnaqa.png

Zrobie strone pod serwer minecraft.

Zrobie Avatar.

Zrobie Sygne .

Opublikowano

To będzie tak :

Zapytaja sie jaka masz ekipe

pozniej bedzie reklama server , powiedzą zeby sprowadzic na server jak najwiecej osob.

Pozniej gosciu zablokuje Cie na gg i napisze dzieki za reklame.

PIERDOLENI OSZUSCI

Opublikowano

JA bym się zastanowił, on tylko czeka na gotowca, a później was bloknie itp. Koleś 6 postów? Skąd pewność, że jest uczciwy? Ja bym się zastanowił zanim bym coś dla niego zrobił ;/

Opublikowano

Do mnie też napisał na gg. Czy mam ekipe itd. Jestem sam ale dużo umiem. Powiedział żebym napisał pozniej. Napisałem i dostałem odpowiedz "NIESTETY nie jestem zainteresowany".

Jakiś oszust. Taj jak @Up napisał. Zabierze pliki, wytrudzicie sie dla niego a on was bloknie i macie po serwerze.

Jeśli to czytasz to pewnie gdzieś tutaj u góry jest mój post. Pewnie jest on bezsensowny i nic nie wnosi do tematu bo ja nigdy nie mam nic ciekawego do powiedzenia. Jeśli nadal to czytasz to chyba nieźle Ci się nudzi bo przecież tu nie ma nic ciekawego. Zainteresował Cię ten mój bezsensowny tekst ? Chyba nie ale widać bardzo się nudzisz bo nadal to czytasz. Jestem zwykłym urzytkownikiem tego forum i nikomu nie zabraniam czytania mojego podpisu ale jesteś pewien że chce Ci się to czytać? No ale jak już tyle przeczytałeś to przeczytaj do końca bo jeszcze tylko kilka słów. A właśnie, jeśli znalazłeś błąd w tym tekście za pierwszym razem jak go czytałeś to muszę ci powiedzieć że to nie lada wyczyn. Wielu przed tobą to czytało i go nie znalazło. To chyba na tyle.

Zbieram Plusiki

Daj jednego (+)

Opublikowano

Mam takie samo zdanie jak w/w. Po prostu fake. Wez gosciu nie szpanuj dedykiem. ..

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...